Muntatge de primer pla amb Ion Aramendi amb una captura d'Ana María Aldón plorant a 'GH Dúo'

TELEVISIÓ

Ion Aramendi confirma els pitjors temors d'Ana María Aldón a 'GH Dúo'

Ion Aramendi ha confirmat a Ana María Aldón si està salvada o es jugarà l'expulsió aquest dijous que ve

Ana María Aldón i Marta López s'han jugat la salvació aquesta nit a GH Dúo. I és que després d'una setmana força complicada, en què tots els companys semblen haver-se girat en contra seva, Aldón no les té totes.

De fet, així ho ha confessat a Ion Aramendi. "Jo crec que no estic salvada", li ha dit al presentador quan li ha preguntat què esperava de la nit.

I és que Aramendi ha confirmat els seus pitjors temors en anunciar-li que es jugaria la salvació amb la seva enemiga declarada.

Captura d'Ana María Aldón amb el dit enlaire al confessionari de GH DÚO
Ana María Aldón ha passat una setmana dolenta | Mediaset

I és que totes dues han passat de portar-se bé, a declarar-se la guerra del tot dins de la casa de Guadalix. Tot començava després que l'actitud d'Ana María Aldón provoqués que la major part dels concursants li donessin l'esquena.

Una cosa que sumat a les declaracions que va fer Aldón durant el passat debat, donaven peu a una guerra sense fi. Els posicionaments que van fer entre els concursants van acabar d'enfonsar la de Sanlúcar de Barrameda.

Ana María Aldón es juga la salvació amb Marta López

Molts van acusar Ana María de no haver mostrat tristesa davant l'expulsió del que va ser la seva parella de concurs, Marc Florensa. Un tema que l'ha perseguit al llarg de tota la setmana.

D'aquesta manera, acabava embrancada en una tremenda discussió amb Marta López, on es van dedicar a llançar-se tota mena de retrets.

"Que maleducada que ets", explotava López. "Deixa de fer demagògia barata. Aneu amb compte amb el que dius, perquè no saps què parles. No em parlis més. Puc conviure aquí sense dirigir-te la paraula", li advertia.

Muntatge de 'GH Dúo' amb Ana María Aldón plorant amb un mocador al nas, Marta López mirant de banda amb la mà amunt i el logo del programa
Marta López i Ana María Aldón, en peu de guerra | e-noticies.cat, Mediaset

Un enfrontament que marcava un abans i un després entre elles i també ha afectat la dinàmica de la casa. Bona prova de la tensió existent entre totes dues, és que en trobar-se cara a cara a la sala d'expulsió, ni tan sols s'han dirigit la paraula.

El que ha cridat especialment l'atenció de Ion Aramendi: "Vaja, ni una sola paraula", ha comentat en observar que ni Ana María ni Marta pensaven dirigir-se la paraula.