Captura de 'GH VIP' d'Ion Aramendi amb els Mossos d'Arousa a les grades del públic el 5 d'octubre de 2023
TELEVISIÓ

Ion Aramendi aclareix quina relació té amb els concursants de 'Reacción en cadena'

Ion Aramendi l'ha confessada als espectadors de Telecinco


Ion Aramendi és al capdavant de dos programes de Telecinco. Els diumenges presenta el debat de GH VIP i entre setmana fa el mateix amb el concurs Reacción en cadena. Un espai que ha fet que des de fa dies comparteixi plató amb tres participants imbatibles: els Mozos d'Arousa.

Ion Aramendi precisament ahir a la nit va rebre la visita dels joves al reality. I això el va portar a deixar de manifest en directe quina relació hi té.

Ion Aramendi confessa com s'emporta amb els famosos participants de Reacción en cadena

Ion Aramendi presenta cada diumenge la gala pertinent de GH VIP, i, tret d'excepcions, ho fa aconseguint bones audiències. Tot i això, aquestes no són tan positives per al concurs que condueix de dilluns a divendres també a Telecinco: Reacción en cadena. Encara que aquest format no és líder, perquè sempre triomfa Pasapalabra, ha aconseguit refermar-se a la graella.

El basc és conscient que la seva espontaneïtat i sentit de l'humor són responsables de la fidelitat de certs espectadors cap a aquest concurs. Però també la naturalitat i diversió que hi aporten els participants més longeus: els Mozos d'Arousa. I és que aquest trio d'amics gallecs hi està participant durant la barbaritat de sis mesos, és a dir, més de 100 programes.

Ion Aramendi amb Mossos d'Arousa a Reacción en cadena

Ion s'ho passa d'allò més bé amb ells, per la qual cosa li ha fet molt feliç que ahir a la nit dos dels tres joves acudissin al plató de GH VIP. Per aquest motiu, no va dubtar a fer saber al públic que hi eren dient: “Són fantàstics, els meus estimats Mozos d'Arousa”.

Aramendi, amb aquestes paraules, així com amb les abraçades que els va fer a Bruno i Borjamina, va deixar clar que s'emporta molt bé amb ells. Fins i tot, per si en quedava cap dubte, ho va deixar encara més de manifest afirmant amb un somriure: “Ai, els meus nois, que han vingut aquí. Quina alegria em fa tenir-vos aquesta nit”.

Els gallecs li han exposat que estaven vivint la gala intensament i que era diferent veure-la des de plató que des de casa. Davant d'això, el marit de María Amores els ha indicat alguna cosa més: “Doncs viureu una altra cosa especial”. I tot seguit els ha ensenyat el contingut d'una caixa amb una notícia secreta que els ha deixat totalment bocabadats.

Qui són els concursants de Ion Aramendi a Reacción en cadena?

Ion Aramendi s'ho passa genial cada tarda amb tots els concursants de Reacción en cadena, però especialment amb els esmentats Mozos. Amb ells ha aconseguit tenir una relació de complicitat innegable, després de més de sis mesos junts. Un pot de 750 000 € són els diners que té acumulats fins aquest moment el trio, que ha aconseguit també l'afecte del públic.

Bruno Vila, de 22 anys, n'és un i és estudiant de Dret, mentre que Raúl Santamaría, de 25 anys, és opositor de Magisteri. El tercer és germà d'aquest darrer, es diu Borjamina, té 29 anys i és llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses. Estudis que ara l'han portat a estar al capdavant de projectes formatius de joves a escala europea, que combina amb la seva faceta de DJ.

Els concursants de Ion Aramendi van començar la seva amistat a l'Associació Juvenil Arousa Moza i, com han reconegut, esperen ajudar-la amb allò que guanyin. En concret, han deixat clar que part dels diners que obtinguin aniran destinats a trobar-li una nova seu. Això sí, la resta la repartiran a parts iguals per afrontar individualment cadascun dels somnis propis que tenen, com ara viatjar.

➡️ Televisió

Més notícies: