Muntatge de l'exterior de l'edifici de TV3 i un noi amb la mà al cap mirant de banda i cap amunt

TELEVISIÓ

L'inesperat canvi d'última hora que ha patit avui la programació de TV3

TV3 emetrà aquesta nit el partit de futbol femení i, per això, s'ha vist obligada a canviar la seva programació habitual

TV3 ha informat que aquest dijous hi ha un canvi d'última hora en la seva programació. I és que des de la cadena autonòmica de Catalunya han decidit treure de la graella l'Atrapa'm si pots. Per tant, s'avançarà l'emissió de l'Està passant a les 19.35 hores, quan normalment comença a partir de les 20.00 hores.

I no hi ha cap altra raó que el futbol. Concretament, a TV3 s'emetrà el partit femení del FC Barcelona contra l'Athletic Club amb motiu de la Copa de la Reina. Es tracta de la segona semifinal i els espectadors de TV3 podran veure-la sense problemes a la cadena catalana.

TV3 canvia la programació per un dia

També hi haurà canvis en la programació del TN Vespre, que s'avança a les 20.15 hores perquè poc abans de les 21.00 hores es pugui donar pas a l'emissió de la trobada esportiva. No obstant això, aquest mateix divendres, tal com es pot veure en la programació de TV3, tot tornarà a la normalitat.

Per aquest motiu, els espectadors de TV3 avui poden veure que la graella de continguts ha patit una certa alteració. El FC Barcelona Femení va assegurar fa uns dies el seu lloc a la semifinal amb una victòria dominant sobre l'Athletic Club.

Amb un marcador global de 3-0 a favor seu, l'equip blaugrana va segellar el seu pas a la següent fase a l'estadi Johan Cruyff. Una trobada que avui s'emetrà a TV3.

Primer pla de Toni Cruanyes al TN vespre d'aquest diumenge 25 de febrer de 2024
El 'TN Vespre' s'avançarà a les 20.15 hores | TV3

Un partit important per a les noies

A més del seu èxit a la Copa de la Reina, l'equip femení del Barça ha demostrat la seva superioritat a la Primera Divisió Femenina. Liderant la taula amb un còmode avantatge sobre els seus rivals més propers.

Amb estrelles com Salma Paralluelo, Vicky López, Caroline Graham Hansen i Alexia Putellas, l'equip ha mostrat un rendiment excepcional. L'expectació creix mentre el Barça es prepara per poder enfrontar-se al guanyador de l'altra semifinal entre la Reial Societat i l'Atlètic de Madrid.

Sens dubte, el FC Barcelona Femení emergeix com un clar favorit per aconseguir el títol de la Copa de la Reina. I així, continuar el seu domini indiscutible al futbol femení espanyol.

➡️ Televisió

Més notícies: