Fotomuntatge d´una foto de Pilar Eyre amb una foto de Badgyal, un tuit de Pilar Eyre i signes d´interrogació

TELEVISIÓ

La inesperada confessió de Pilar Eyre després de veure l'entrevista de Bad Gyal a TV3

Pilar Eyre va reaccionar en directe a l'última entrevista de Bad Gyal al programa 'Col·lapse' de TV3 i va fer un comentari que no va deixar indiferent ningú

Bad Gyal va concedir una entrevista al programa Col·lapse de TV3 dissabte passat, 3 de febrer. L'artista catalana va parlar durant 20 minuts amb Ricard Ustrell sobre com és actualment la seva vida personal i professional. A més, va comentar les diferències entre les dones avui i d'ahir.

Simultàniament, la periodista Pilar Eyre va publicar un comentari a la xarxa social X sobre el programa que estava veient. En aquesta publicació feia referència a una frase de la cantant catalana, que l'havia sorprès molt.

Pilar Eyre respon de forma contundent a Bad Gyal

La frase de Bad Gyal que va fer reaccionar Eyre va ser que li sembla "normal que les generacions anteriors s'espantin" amb les faldilles curtes. La periodista es va mostrar indignada amb aquesta frase: "Nena! Que jo portava una faldilla que semblava un cinturó!"

Diversos usuaris van reaccionar a aquest comentari, donant-li la raó a l'especialista a la Casa Reial amb una mica d'humor pel mig. "I jo! Un dia la monja que ens obria la porta del col·legi em va dir «senyoreta Rosanes, em pregunto cada matí si seieu sobre la faldilla o sobre el seu cul»" i "es diu adamisme, creure que tot va començar amb ells. Està molt de moda actualment”.

Pilar Eyre recorda els temps passats

Eyre ha aprofitat la viralització del post per respondre algun comentari dels seus seguidors. És més, ha generat un debat sobre aquest tema a la xarxa social X i ha donat la seva més sincera opinió.

I és que, segons Eyre, encara que la seva generació va viure aquests temps, sempre vindran les noves generacions a dir com eren les coses abans, sense haver-ho viscut. Al comentari d'una usuària que assegurava seguir usant faldilla curta, l'escriptora va respondre: "Jo pantalons curts sí que porto a l'estiu, però l'altre ja no m'atreveixo".

Tot i que també ha assegurat que a Bad Gyal "la trobo guapeta i llesta". Ara escoltaré les seves cançons", va reconèixer Eyre. Esperem que la música de la catalana li faci més gràcia que els seus comentaris sobre les faldilles.