Muntatge de primer pla de David Broncano seriós amb un pendent, una casa i diners
TELEVISIÓ

La increïble casa on viurà David Broncano després de fer-se milionari gràcies a TVE

David Broncano resideix en un magnífic pis situat en un dels llocs més emblemàtics de Madrid

El David Broncano és l'home de qui més s'està parlant en aquests moments al nostre país. El motiu és que ha aconseguit ser fitxat per TVE i el seu contracte amb aquesta cadena pública el farà realment milionari.

El David Broncano segur que està feliç pel que ha aconseguit i ho celebrarà puntualment com es mereix, encara que després seguirà amb la seva vida normal. Una vida que té com un dels seus pilars el pis on resideix a Madrid. Pis que s'ha convertit en el seu refugi davant de la voràgine dels mitjans.

David Broncano es fa milionari

El David Broncano sabíem que feia dies que tenia el seu futur professional penjant d'un fil, després d'unes primeres negatives que fitxés per RTVE. Tot i això, finalment ha aconseguit el seu propòsit: ha signat contracte amb aquest ens públic. Per tant, ell i el seu programa, La Resistencia, de Movistar Plus+ es traslladaran, amb canvis i a partir del setembre, fins a La 1, per fer que aquesta cadena millori la seva audiència.

En concret, el que es desitja és que el jove andalús aconsegueixi superar el rival més directe que tindrà en horari de prime time. Ens estem referint a El Hormiguero, que condueix el Pablo Motos.

Cartell de La Resistència amb David Broncano, Jorge Ponce o Grison

El David ha fitxat exactament per dos anys amb TVE i per una quantitat milionària: 28.000.000 €. Xifra copiosa que ha provocat que a les xarxes es comenci a debatre la idoneïtat que una televisió pública pagui aquestes xifres. És més, han sorgit veus que manifesten que aquest dineral podria destinar-se a coses més importants com a mitjans per lluitar contra la violència de gènere o per contractar pediatres.

Tot i això, també hi ha els que consideren que aquests comentaris són pura demagògia, per la qual cosa defensen el que ha passat amb Broncano. Per això assenyalen que MasterChef costa més per programa i que aquests diners procedeixen de recursos  exclusivament del grup mediàtic. Fins i tot n'hi ha que subratllen que hi ha queixes per aquesta situació, però no perquè Ayuso es gasti, per exemple, 41.000.000 € en publicitat institucional.

David Broncano: així és la casa on viu

El David Broncano, que ara veurà augmentat el seu compte considerablement, roman en silenci davant la polèmica sorgida. Ell prefereix dedicar-se a fer la seva feina i a continuar la seva vida fora de les càmeres. Vida en què juga un paper essencial casa seva, que és el seu autèntic refugi.

L'andalús és veritat que és molt discret amb el seu àmbit privat, però de vegades s'ha saltat aquesta màxima. Un exemple és que en plena pandèmia va decidir mostrar la seva residència, ho va fer mitjançant una entrevista per videotrucada que va concedir al Jordi Évole.

El David va revelar que casa seva està situada a la Plaça d'Espanya, a Madrid, un dels llocs més rellevants de la ciutat, per la qual cosa el cost d'aquella és elevat. I és que, així, té a un tir de pedra el seu treball a la cadena SER. Però també el teatre on grava La Resistencia, ja que tots dos espais laborals són a Gran Via.

Vistes de Madrid des de la casa de David Broncano

El jove, que està sortint amb l'actriu Silvia Alonso, té des del pis unes vistes espectaculars de la capital. Concretament, del Senat i de l'esmentat carrer teatral. I d'aquestes, així com del sol, gaudeix des de la terrassa que té.

D'aquesta llar de Broncano també n'hem vist, a través de l'entrevista esmentada, que aposta per un estil minimalista, perquè no hi ha excés de mobiliari.

A més, ha quedat de manifest que hi prevalen el color blanc i el fusta, encara que també n'hi ha d'altres més discordants, com el groc, que donen un toc de modernitat. Colors vius que es mostren a través d'elements com sofàs o quadres decoratius que té col·locats per les diferents parets.

David Broncano parlant amb un auricular en una orella des del menjador de casa seva
➡️ Televisió

Més notícies: