Captura de 'y ahora Sonsoles' amb Miguel Lago parlant amb un corbata de talps el 2 de novembre de 2023
TELEVISIÓ

L'important missatge de Miguel Lago a 'Y ahora Sonsoles' contra l'assetjament escolar

Sonsoles Ónega i Miguel Lago s'han mostrat molt afectats

Sonsoles Ónega s'ha enfrontat a la tarda més delicada en tenir a plató el testimoni d'un nen que ha patit assetjament escolar. Una cosa que també toca molt de prop un dels seus col·laboradors, Miguel Lago, que tampoc no podia contenir l'emoció.

Antonio, de 14 anys, ha acudit a Y ahora Sonsoles per explicar de primera mà el seu testimoni com a víctima i havent passat per ni més ni menys que per 3 col·legis diferents.

Així, el jove ha explicat que porta des dels 6 anys fent front a tota mena d'atacs, i és que diversos nens li havien estat fent la vida impossible. "No volien acostar-se a mi, deien que feia fàstic i que feia mala olor", li ha confessat a la presentadora.

Captura de 'Y ahora Sonsoles' amb Sonsoles Ónega plorant entrevistant una dona el 2 de novembre de 2023

Encara que, el que més ha impactat a Sonsoles és que fins i tot un professor fos capaç de pegar-li. "Un professor de francès em va pegar amb una regla de fusta", afegia a continuació.

De la mateixa manera, la mare d'Antonio ha explicat com va decidir actuar enmig d'aquesta situació tan punyent. Una cosa davant del que van arribar a titllar-la de boja en intentar protegir el seu fill, va optar per allunyar-lo de l'escola i fins i tot va haver d'enfrontar-se als Serveis Socials.

El pitjor moment arribava quan Antonio reconeixia davant de tothom que havia intentat suïcidar-se diverses vegades, cosa que portava a Sonsoles a trencar-se del tot.

Miguel Lago, tocat molt de prop per l'assetjament escolar

Incapaç de continuar, la presentadora ha hagut de disculpar-se amb el públic. "Demano disculpes, però veure un nen que diu que ha pensat a suïcidar-se diverses vegades amb l'edat que tenen els teus fills és molt dur", ha reconegut llavors pensant en els seus fills.

Com sabem bé, Sonsoles té dos fills, Yago i Gonzalo, fruit del seu matrimoni amb l'advocat Carlos Pardo, per la qual cosa aquesta història li toca molt de prop.

De la mateixa manera, el col·laborador Miguel Lago també s'ha deixat veure molt afectat per aquest testimoni, i és que ell ho ha viscut de ben a prop.

Captura de 'Y ahora Sonsoles' amb Sonsoles Ónega plorant a plató el 2 de novembre de 2023

"Tu estàs molt conscienciat per un cas que has viscut a prop", li ha dit Sonsoles. "Aquesta és la realitat. Hi ha un patró repetit de manera constant que és el més ofensiu de tot això", ha assenyalat Lago.

"El que té de bo aquest testimoni és que jo he dit tantes vegades als meus fills i és que al final els bons guanyen", ha conclòs llançant un missatge molt important.

De fet, no és la primera vegada que Miguel Lago es pronuncia de manera molt clara sobre aquest problema, i és que s'està barallant des de fa anys amb aquest tema de manera pública.

"Li estan anomenant bullying perquè sona més suau del que és, però és violència escolar", manifestava sobre això. "Nosaltres deixem el més preuat que tenim, que són els nostres fills, a l'escola, i acaben sent víctimes de violència", es lamentava al programa.

Miguel Lago arribava fins i tot a llançar una ferma petició al Ministeri d'Afers Socials, a qui demanava obertament que canviïn el focus per situar-lo a l'agressor, no a la víctima.

➡️ Televisió

Més notícies: