Fotomuntatge de Marc Ribas amb la guanyadora de 'Joc de Cartes' d'aquest 29 de novembre
TELEVISIÓ

L'audiència esclata contra 'Joc de Cartes' i Marc Ribas per la seva última decisió

L'audiència de 'Joc de Cartes' molt indignada, esclata a través de les xarxes socials pel que es va veure ahir al programa

Aquest dimecres vam poder gaudir d'un nou capítol de Joc de Cartes. A cada episodi, el programa se supera i sempre ens aporta alguna cosa nova. Ja ens va avisar Marc Ribas que aquesta temporada no defraudaria. I ho està complint rigorosament.

En aquest nou lliurament, l'objectiu de Marc Ribas era trobar el restaurant més singular de les Terres de l'Ebre. Ja sigui pel concepte, per la història, pel tipus de menjar o pels propietaris que hi ha al darrere.

L'audiència esclata

'Joc de Cartes' és un programa el qual té molta audiència. I els espectadors no dubten a comentar, tant les coses bones com les dolentes, a través de les seves xarxes socials. Així, han estat molts els que no han dubtat a mostrar el seu mal estar després d'anunciar-se el restaurant vencedor.

El restaurant guanyador va ser Les Palmeres de Aida Reverté i el seu marit. Una decisió que no va agradar gaire a l'audiència de la cadena pública catalana. Aquestes van ser algunes de les crítiques dels televidents.

"Que guanyi el restaurant que ha tingut més crítiques al plat principal és una mica estrany, oi?", comenta una espectadora.

"Una vegada més els que voten honestament i amb noblesa són els que acaben perdent i rebent les punyalades dels altres competidors que voten a baix per estratègia. Un desastre el format de vots entre ells", afegeix un altre visiblement indignat.

"No m'agrada que hagi guanyat la ploranera que no accepta crítiques".

"Vinga home! ¿Ha guanyat les palmeres? En fi, bona nit", entre molts altres.

Marc Ribas no dona crèdit

Però no tot s'acaba aquí. En el moment de la 'Confrontació final', quan els restauradors veuen les seves votacions, es va produir una cosa inèdita. I és que una restauradora, Magda, propietària de la Pescateria Magda Espai Gastronòmic, va posar unes notes mai vistes abans.

El moment sorprenent es va produir quan Paolo Varesano va veure les seves puntuacions. I és que Magda, li havia posat en cadascuna de les categories, un excel·lent. Una cosa poc habitual a 'Joc de Cartes'. Tant Marc Ribas com Paolo no sortien de la seva sorpresa.

També vam viure una mica de drama amb l'emotiva història que va explicar un dels participants. Paolo Varesano, propietari del Gallery 97, va commoure amb les seves paraules.

Paolo Varesano va obrir el seu restaurant poc abans que arribés la pandèmia del coronavirus. Un dels sectors més afectats va ser el de la restauració. Arran de l'alarma sanitària, el xef va haver de tancar el Gallery 97.

"Ens vam quedar amb molta por", va assegurar. Tal com va explicar, es va veure obligat a recórrer a la seva mare per donar menjar als seus fills. Ho havia invertit tot al seu restaurant i, en tancar-lo, es va veure sense ingressos i una amb una mà al davant i l'altra darrere.