Fotomuntatge de Xavier Sardà amb una imatge de la seva filla Helena i les instal·lacions de TV3 de fons

TELEVISIÓ

Helena, filla de Xavier Sardà, el nou fitxatge de TV3 que fa esclatar l'audiència

Helena Sardà va aparèixer per sorpresa aquest dimecres passat al programa 'Està passant' de TV3

La televisió pública de Catalunya no guanya per a disgustos i és que ara s'ha vist embolicada en una nova polèmica. Part de l'audiència de TV3 ha esclatat després de veure el seu nou fitxatge en un dels programes. Estem parlant de l'Està passant, el programa de Toni Soler.

Tal com vam poder veure aquest dimecres passat en aquest programa, va aparèixer una cara nova a l'espai de TV3. Estem parlant de la filla de Xavier Sardà, Helena, la qual va debutar a l'espai amb una nova secció. Una aparició que no va agradar a una part de l'audiència de la televisió pública de Catalunya.

TV3 fitxa la filla de Xavier Sardà

Recentment, TV3 està comptant amb la col·laboració de, per exemple, Laura Escanes, amb la intenció d'apropar el català als joves. No hi ha dubte que Laura Escanes compta amb un gran exèrcit de seguidors a les seves xarxes socials, així, l'estratègia de TV3 és aprofitar la tirada que té la catalana.

Tot i això, el cas d'Helena Sardà és diferent, ja que la seva presència a Instagram és molt menor. Així, en aquest cas, tot apunta que el seu fitxatge va molt relacionat amb ser filla de Xavier Sardà. En aquest punt, cal recordar que qui contracta Helena Sardà no és TV3, sinó Minoria Absoluta, la productora de Toni Soler.

Imatge d'Helena, filla de Xavier Sardà

L'audiència de TV3 esclata

La veritat és que després de veure la filla de Xavier Sardà a la petita pantalla, una part de l'audiència de TV3 va esclatar a través de les xarxes socials. I és que van acusar la cadena pública de contractar Helena Sardà per qui és i no per les seves habilitats comunicatives.

"S'haurà de suportar molts dies la filla de Xavier Sardà? En lloc de riure fa plorar", esclata una seguidora o "Nepobaby sense talent a la televisió pública", diu un altre. "TV3, agència de col·locació", afegeix un altre teleespectador. No hi ha dubte que la presència d'Helena Sardà ha generat tota mena de comentaris.

I és que no tots han estat negatius. "M'ha encantat", assegura una altra televident. Ja se sap que en aquests casos mai plou a gust de tothom i són molts els que aprofiten per donar lliurement la seva opinió a través de les seves xarxes socials.

➡️ Televisió

Més notícies: