Muntatge de fotos del cartell de la sèrie 'Pecado Original' i, davant, una silueta negra amb interrogants blancs i un emoji de sorpresa
TELEVISIÓ

El guionista de 'Pecado Original' posa una trama a un personatge: canvien moltes coses

'Pecado Original' ha decidit girar la truita a l'argument i així ha propiciat una situació inesperada

Pecado Original està emetent uns capítols realment interessants, que tenen tots els espectadors bocabadats i expectants. I també ho serà el d'avui i els pròxims que hi ha al davant. Tot perquè els responsables de guió de la ficció han decidit donar una trama inesperada a un personatge recent.

En concret, Pecado Original ha decidit donar rellevància a Kerim, que ha posat en marxa una estratègia. Amb aquesta s'estan produint canvis importants en l'argument, que ja estan afectant diversos protagonistes.

Kerim a 'Pecado Original'
Kerim passa a ser un dels protagonistes de 'Pecado Original' | Atresmedia

Pecado Original crea un nou fil argumental amb Kerim

Pecado Original ha incorporat recentment al seu elenc Kerim, un home que des del principi no ha passat inadvertit per a ningú. I és que ha enlluernat Şahika, encara que no està sent corresposta, i ha aconseguit passar a formar part de l'empresa de Halit.

La sèrie d'Antena 3 ha revelat que ell és un lladre que està disposat a deixar en la ruïna Halit, vol apropiar-se de tots els diners d'aquest hòlding. Per això, li han donat una nova trama que porta canvis en l'argument.

El que ha passat és que el jove ha posat en marxa un pla per aconseguir el seu objectiu. Aquesta estratègia ha consistit a orquestrar el segrest de Zehra, que es va veure al capítol d'ahir. Segrest que va destrossar la festa dels Argun i que va fer que Kerim es presentés com un heroi, ja que va ser qui va poder recuperar la noia.

Kerim i Mert rescaten Zehra i així aconsegueixen guanyar-se la confiança del seu pare a la sèrie 'Pecado Original'
'Pecado Original' ha mostrat que Kerim s'ha vist com un heroi en recuperar Zehra | Atresmedia

Aquesta situació, totalment planificada per ell, ha propiciat que Halit estigui enormement agraït amb el noi per això que ha fet amb la filla. I això canvia moltes coses, perquè comportarà que, a partir d'ara, l'empresari hi dipositi la seva confiança. Un pas essencial perquè el lladre esmentat pugui assolir el seu propòsit d'apoderar-se de la fortuna d'aquell que fins ara és el seu cap.

Si aconsegueix la seva meta, farà un gir radical a la vida del patriarca dels Argun, ja que podria deixar-lo novament en la ruïna. Com és lògic, això suposaria un revés per a ell tant a l'àmbit professional com al personal. Exactament, quant a la seva intimitat, es veurien frustrats els seus plans de conquistar Yildiz amb tota mena de regals cars.

Kerim i Mert, dos personatges de 'Pecado Original' amb sembrant seriós mirant a l'horitzó
'Pecado Original' ha deixat clar que el jove està avançant en el seu pla | Atresmedia

Pecado Original dona més protagonisme a Kerim

Pecado Original no només ha donat aquest fil argumental i delictiu al personatge recentment incorporat. També ha decidit convertir-lo en vèrtex d'una altra trama igualment important i que afecta diversos protagonistes.

El que ha fet la ficció d'Antena 3 és que conegui Yildiz i que entre ells hagi sorgit una autèntica fiblada. Els joves no poden amagar l'atracció que senten l'un cap a l'altre i això els portarà a fer passos sorprenents. Així, per exemple, es confessaran el que senten i fins i tot tindran una cita inesperada.

Yildiz a Pecat Original d'Antena 3
'Pecado Original' mostrarà una Yildiz absolutament enamorada de Kerim | Atresmedia

Hi ha tant de feeling entre tots dos que ella fins i tot renunciarà per ell a tenir una nova oportunitat amb Halit.

Aquest li ha fet diversos regals i li ha declarat el seu amor, i li ha demanat una nova oportunitat i tornar a passar per l'altar. Però ella ho rebutjarà en tot moment, vol passar pàgina i provar sort amb Kerim.

Fins ara, el patriarca de la família Argun no coneix l'amor inesperat que viu el seu empleat i la seva dona.

Això sí, en el moment que en sigui conscient, tot pot saltar pels aires. En efecte, pot acomiadar el lladre i frustrar el pla d'aquest de robar-li la seva fortuna, però caldrà esperar per veure com es resol.