Fotomuntatge d'un cinema amb una imatge del logotip de TV3

TELEVISIÓ

'La Gran Pel·lícula' de TV3 del 28 de febrer: basada en una història real

'La Gran Pel·lícula' de la televisió pública de Catalunya d'aquest dimecres que ve, explica una de les trames més fosques de la història dels Estats Units

TV3 ja anunciat quina serà La Gran Pel·lícula d'aquest dimecres que ve. Tenint en compte que Crims de Carles Porta és un dels programes de més èxit del canal català, el film rebrà una bona acollida. I és que la pel·lícula està basada en fets reals.

A gran part dels teleespectadors de TV3, els agrada tot allò relacionat amb el true crime i la novel·la negra. Per aquest motiu, La Gran Pel·lícula de la televisió pública de Catalunya de demà és possible que obtingui molt bones dades d'audiència.

Sense més preàmbuls, la pel·lícula és Ted Bundy: En la ment de l'assassí. Un film biogràfic que explica la història de l'assassí, posant èmfasi en la seva ment i en la manera de veure les coses. Es basa en la història real de la complexa relació de l'agent de l'FBI Bill Hagmaier i el criminal.

Sinopsi de La Gran Pel·lícula de TV3 d'aquest dimecres

Tal com podem observar a la programació, la pel·lícula serà emesa aquest dimecres 28 de febrer a les 22.05 hores de la nit. "El 1980, Ted Bundy, un assassí en sèrie, va ser condemnat a mort", comença la sinopsi presentada pel canal català.

"Els anys següents, mentre era al corredor de la mort, es va venir a revelar detalls dels seus crims a l'analista Bill Hagmaier. Aquest es va reunir amb ell amb l'esperança d'entendre la psicologia d'aquell assassí. I de fer-lo confessar l'autoria dels assassinats dels quals era sospitós".

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

"A mesura que Hagmaier s'endinsa a la ment fosca i recaragolada de Bundy, es desenvolupa una relació estranya i complicada. La pel·lícula està basada en les transcripcions reals de les entrevistes de Bill Hagmaier a Ted Bundy", conclou.

Qui va ser Ted Bundy?

Ted Bundy va ser un assassí en sèrie nord-americana que va segrestar, va violar i va matar desenes de dones durant la dècada de 1970. De fet, Ted Bundy és considerat per molts un dels majors assassins de la història dels Estats Units.

Primer pla de Ted Bundy
Imatge real de Ted Bundy. | Twitter

Finalment, va ser condemnat a mort i executat a la cadira elèctrica el 24 de gener de 1989. I és que l'FBI va comprovar 36 assassinats, tot i això, es desconeix el nombre real de víctimes. Ted Bundy va cometre les seves atrocitats en set estats diferents entre el 1974 i el 1978.