Muntatge de la cuina de 'MasterChef', Rocío Carrasco somrient amb unes ulleres negres i el logo del programa

TELEVISIÓ

La gran notícia sobre 'MasterChef' que afectarà també Rocío Carrasco

'MasterChef' ja ha posat data a l'estrena de la seva pròxima edició, cosa que afectarà també la resta de la programació de RTVE

MasterChef ja ha posat data per a l'estrena de la seva dotzena edició, cosa que també ha aconseguit revolucionar la graella de RTVE i afecta en part Rocío Carrasco.

Després de la Setmana Santa, els fogons del mític programa de cuina tornaran a encendre's i nous aspirants posaran a prova la seva vàlua davant de Pepe Rodríguez, Jordi Cruz i Samantha Vallejo-Nágera.

Serà el dilluns 1 d'abril quan les cuines reobriran les portes a partir de les 22:50, on podrem veure l'última prova de selecció amb els 50 candidats.

Captura de Jordi Cruz durant la promo de MasterChef 12 a La 1
'MasterChef' estrena nova edició dilluns que ve | RTVE

D'aquesta manera, RTVE es veu obligada novament a fer canvis a la seva graella, i justament enmig del gran enrenou que s'ha format entre els directius de la cadena.

Amb la tornada de MasterChef, La 1 traslladarà Baila como puedas al dimarts 2 d'abril a les 22:50, i passarà la gran final de Bake Off al dimecres 3 d'abril després de l'aturada patida a causa del partit Espanya-Brasil.

Captura de Rocío Carrasco amb la seva cosina Ani a 'Bake Off'
Rocío Carrasco, davant la final de 'Bake Off' | RTVE

MasterChef anuncia l'estrena de la nova temporada

Així, aquests canvis també afecten Rocío Carrasco, que podria veure trontollar el seu futur a RTVE de la pitjor manera. Després del final de Bake Off, el futur de Rociíto a la cadena queda en l'aire.

I és que el director de continguts, José Pablo López, acaba de ser destituït. Ell era el seu principal suport i el que s'havia encarregat de reclutar personatges de Telecinco entre la seva plantilla.

Ara, amb la seva marxa, la cadena pública s'enfronta a un període ple de canvis i incertesa, encara que si alguna cosa tenen clara, és que no volen repetir els mateixos errors que Mediaset.

Pepe Rodríguez, Jordi Cruz i Samantha Vallejo-Nágera amb el premi de MasterChef
Pepe Rodríguez, Jordi Cruz i Samantha Vallejo-Nágera, jurat de 'MasterChef' | RTVE

Les crítiques que han estat rebent pel fitxatge de personatges com Rocío Carrasco, Alba Carrillo o Terelu Campos han acabat perjudicant els seus espectadors.

Sobretot perquè molts asseguren que la cadena es manté amb els impostos dels espanyols. Per tant, és just pensar que siguin ells mateixos els que decideixin quin contingut volen veure i quin no.

La gent ja ha deixat molt clar que vol veure figures noves, cansades del mateix de sempre. Així, RTVE prefereix no arriscar i mantenir una línia d'acord amb la seva posició.

➡️ Televisió

Més notícies: