Muntatge d'Anna Simon amb els cabells curts i, de fons, el plató de Zapeando
TELEVISIÓ

El gran misteri que amaga Anna Simón, la presentadora d'‘El Tros’ de TV3

La desaparició d'Anna Simón d'un conegut programa de televisió encara continua sent tot un misteri no resolt

Anna Simón està d'enhorabona perquè avui la presentadora es posa al capdavant d'El Tros, el nou reality de TV3 que pretén trobar la millor parella de pagesos de Catalunya.

Tot i això, malgrat aquesta nova oportunitat, molts encara recorden el gran misteri que va rodejar Anna Simón quan treballava en una altra cadena. I és que la seva sortida abrupta d'Atresmedia continua envoltada de misteri.

Anna Simón amb els braços oberts com a presentadora d'El Tros a TV3

El gran misteri d'Anna Simón a Zapeando

Originària de Mollet del Vallès, la periodista i presentadora de televisió ha tingut una extensa carrera a la televisió. La catalana ha participat en nombrosos programes com Tonterías las justas, Tu cara me suena i Me resbala. Fins que, finalment, l'any 2014, Anna Simón es va unir a l'equip de Zapeando a La Sexta.

Anna Simón va romandre al programa presentat per Dani Mateo fins l'any 2020, que va ser quan es va acomiadar de l'espai de manera inesperada. Ni ella ni la cadena van donar explicacions sobre la seva sortida i, d'un dia per l'altre, la seva imatge va desaparèixer de la capçalera del programa.

La causa oficial de la marxa de Simón va ser una nova proposta professional que feia incompatible la seva continuïtat a Zapeando, programa en què va treballar durant set anys. Tot i això, es va especular que la sortida d'Anna Simón no havia estat tan amigable.

Plànol mitjà d'Anna Simón amb rostre somrient al plató de 'Zepeando', a La Sexta

Les males llengües asseguren que la presentadora s'hauria cansat dels menyspreus professionals de la cadena i va decidir posar punt final a aquesta etapa professional. Per aquest motiu, Anna Simón va decidir emprendre altres camins professionals.

Malgrat tot, són simplement especulacions perquè ella mai s'ha pronunciat sobre la seva abrupta sortida d'Atresmedia. Així doncs, el motiu real de l'abandonament continua sent tot un misteri.

Després de la seva sortida de Zapeando, Anna Simón va continuar la seva trajectòria a TV3. La jove va presentar a la cadena catalana programes com Persona infiltrada o Lloguer a primera vista.

Dos anys després de la seva marxa d'Atresmedia, el febrer del 2022, Anna Simón va anunciar a través de les seves xarxes socials que estava esperant la seva primera filla. La petita Aina, fruit de la relació de la catalana amb Lucho Soriano. Ho va fer mitjançant una publicació en què es mostrava en un avançat estat de gestació.

Ara, després de ser mare, Anna Simón ha tornat a fitxar per TV3. Aquest cop per presentar El Tros, encara que no està sola. La catalana en aquest format està acompanyada pel youtuber mallorquí Miquel Montoro i la pagesa Marina Pifarré.

➡️ Televisió

Més notícies: