Muntatge en primer pla d'Antonio Pagudo ara i abans
TELEVISIÓ

El gran canvi físic d'Antonio Pagudo després d'interpretar Javi a 'La que se avecina'

Antonio Pagudo té actualment una imatge molt diferent de la que lluïa a la famosa comèdia de Telecinco

Antonio Pagudo és un dels actors espanyols més coneguts del nostre país. I aquesta popularitat li la deu en gran manera a la seva participació en la sèrie La que se avecina. Una comèdia de Telecinco en què va donar vida al personatge de Javi durant la barbaritat de 12 anys.

Tot i això, Antonio Pagudo el 2019 va decidir posar fi al seu camí en aquesta ficció. En fer-ho, no només va deixar enrere un paper emblemàtic a la seva carrera, sinó també la seva imatge. Sí, perquè des de llavors ha experimentat un canvi físic notable que, per a molts, l'ha portat a estar més atractiu.

Així el vam conèixer a La que se avecina i així està ara Antonio Pagudo

Antonio Pagudo és un actor que, encara que ja tenia una trajectòria interessant en sèries com Arrayán, va saltar a la fama el 2007. Tot perquè es va convertir en personatge fix de La que se avecina.

En concret, ell va acceptar donar vida en aquesta comèdia a Javier Maroto, un jove informàtic casat amb la histriònica actriu Lola Trujillo. Des del primer moment, aquesta figura va calar i va agradar al públic per la inseguretat que manifestava i pel matrimoni ple d'alts i baixos. Encara que també pels seus esforços, perquè va acabar convertint-se en amo de casa, pel seu peculiar familiar i fins i tot per les aventures amb els seus amics.

Això sí, el que sempre va cridar més l'atenció d'aquest personatge interpretat per Antonio va ser la seva imatge. Aquesta estava marcada pel seu masclet, a manera d'escriptor del Segle d'Or, i per uns cabells arrissats, tipus afro i molt bru. A causa de la seva cabellera, va acabar sent sobrenomenat pels veïns de Montepinar com “el pelocho”.

Foto en pla mitjà d'Antonio Pagudo actuant a la sèrie

Aquest aspecte de Pagudo va marcar el seu paper a la ficció i va fer que fins i tot al voltant d'aquesta imatge sorgissin més expressions divertides cap a ell. Per aquest motiu, quan va decidir, el 2019, posar punt final a la seva trajectòria en aquella, va optar per deixar enrere aquest look. Va canviar de manera radical, per passar pàgina a tots els àmbits, personalment i professionalment.

Des de llavors, l'actor andalús llueix una imatge completament diferent. Ara porta els cabells molt més curts, amb menys volum, i fins i tot ha optat per no tapar-se els cabells blancs. I, per si no n'hi hagués prou, ha dit adeu al seu masclet per alternar el bigoti, la barba i fins i tot un afaitat total.

Primer pla d'Antonio Pagudo feliç amb barba al photocall de 'Jaleos Jordos'

Aquest canvi radical, que va modificant segons els seus papers al cinema i al teatre, ha fet que els seus nombrosos fans no hagin pogut evitar comentar-ho a les xarxes socials. Des de llavors, ha rebut floretes, com ara aquestes: “Guapo”, “Es pot ser més bonic?” i “Ets una barreja entre Jon Kortajarena i Orlando Bloom”.

Comentaris als quals s'uneixen altres com els següents: “Se'm fa estrany veure't sense els teus cabells arrissats. Però igualment ets un noi imponent”, “Estàs maquíssim” i “Tu, com els vins”.

Més companys d'Antonio Pagudo a La que se avecina que han canviat molt

Indiscutiblement, entre els adults, Antonio Pagudo és el que ha experimentat un canvi més notable físicament els darrers anys. Tanmateix, uns altres companys d'ell l'han superat en aquest sentit. Ens estem referint, sobretot, als que hi van participar sent uns nens.

Aquest seria el cas, per exemple, d''Ojos de pollo', que era el fill del personatge de Pablo Chiapella. Ell ha passat a ser un adolescent i la seva imatge s'ha modificat considerablement. I el mateix li ha passat a Carlota Boza, que interpretava la seva germana gran, i que avui ja és tota una dona.

➡️ Televisió

Més notícies: