Muntatge d'una illa, el logotip de 'Supervivientes', Gorka Ibarguren a la seva foto oficial del programa i una conversa

TELEVISIÓ

Gorka Ibarguren, sense secrets: la frase que el va fer famós abans de 'Supervivientes'

Gorka Ibarguren va dir unes paraules que no van deixar ningú indiferent abans de posar rumb a 'Supervivientes'

Gorka Ibarguren comença aquesta nit el seu camí com a participant de la nova edició de Supervivientes. L'entrenador personal que es va fer popular després de posar nu mentre pescava promet donar molt de joc al reality de Telecinco. El basc, que no té pèls a la llengua, va pronunciar una frase abans de volar fins a Hondures que no va deixar ningú indiferent.

Ibarguren, de 29 anys, es va donar a conèixer a la televisió en un altre programa, El Conquistador, de RTVE. Un concurs en què es va convertir en un dels grans favorits gràcies, en gran manera, a la seva gran fortalesa física. Va ser al càsting de l'espai de televisió quan Gorka va pronunciar una frase que el va col·locar al punt de mira a les xarxes socials.

Gorka Ibarguren va dir unes paraules abans de viatjar a Hondures de les quals es van fer ressò

"Els meus amics em diuen que soc un depredador i encastador", va assegurar en aquell moment. Unes paraules que van deixar constància de la personalitat atrevida del nou concursant del reality de Telecinco.

Ara Ibarguren tornarà a tenir l'oportunitat de demostrar fins on està disposat a arribar. "Necessitaré tot el vostre suport, el que veureu de mi serà una experiència totalment real, un autèntic supervivent", explicava abans de posar rumb a Hondures.

"No m'importa córrer per allà amb un tapall, per la platja. Això és el meu mitjà salvatge", unes paraules que un altre cop confirmen que les càmeres no seran per a ell un obstacle.

Posat de Gorka Ibarguren amb la mà al cap i la samarreta vermella de Supervivientes

Gorka és aficionat a la pesca submarina, cosa que li donarà avantatge davant d'altres concursants. Un altre tema és veure com s'enfronta a situacions extremes com ara la manca de menjar o les inclemències meteorològiques.

Molts consideren que té moltes possibilitats d'aconseguir el títol de vencedor de l'edició que està a punt de començar. "Aquest home no té rival com a supervivent", asseguraven alguns fans de l'entrenador a les xarxes.

Uns altres apuntaven en la mateixa direcció elogiant les qualitats de Gorka Ibarguren: "És el màxim. Aquest noi és supercompetitiu, va participar abans en El Conquistador. Molt bon fitxatge, encara que la seva simpatia no és el seu fort".

Gorka Ibarguren està decidit a proclamar-se vencedor del concurs

Ibarguren entra al reality de supervivència molt enamorat d'una jove anomenada Andrea Morate, amb qui fa uns mesos que surt. El mes de novembre passat la parella va compartir la seva primera foto junts, confirmant així la seva relació sentimental.

Precisament fa unes hores Gorka enviava un missatge a la seva noia: "T'estimo molt", deia mirant a càmera. El concursant, a més, li prometia que ell estaria bé i que aniria a totes.

Captura d''El Conquistador' amb Gorka Ibarguren subjectat a una corda a l'aire

Gorka competirà amb figures molt populars de la pantalla petita, amb qui de moment es desconeix com s'emportarà. Serà una oportunitat per saber més del concursant menys conegut de la present edició.

L'entrenador sap què és guanyar-se la vida gràcies a l'esport. De fet, té un lema que segurament l'ajudarà en el seu objectiu de convertir-se en guanyador del programa: "Assoleix la teva versió més forta". Una frase de la qual fa gala al compte d'Instagram en què a través de les seves publicacions deixa clar que, per a ell, rendir-se no és una opció.

➡️ Televisió

Més notícies: