Muntatge de fotos de Carmen Alcayde pensativa amb el plató de 'GH Vip' de fons
TELEVISIÓ

‘GH VIP’ comet un error amb Carmen Alcayde abans de revelar qui és el guanyador

Carmen Alcayde és conscient de la repercussió que té l'última cosa que ha passat amb ella a 'Gran Hermano VIP'

GH VIP va emetre ahir, com cada dijous, la seva gala d'expulsió en què Jessica Bueno i Pilar Llori s'enfrontaven. Finalment, va ser la model sevillana qui va fer les maletes en una nit d'expectació i llàgrimes en què un altre detall va cridar molt l'atenció. Alguna cosa, que des dels inicis del reality s'ha mantingut com una norma estricta per als participants de GH VIP i que ahir, no obstant això, va quedar en dubte.

L'audiència del reality de convivència més popular de tots sorprenia ahir amb l'eliminació de qui molts consideraven la favorita per guanyar Gran Hermano VIP 8. Jessica Bueno se n'anava entre llàgrimes i provocava que Luitingo amenacés d'abandonar també.

Carmen Alcayde descobreix com Gran Hermano VIP 8 incompleix una de les seves normes

A més, el programa va proposar als concursants "comprar el primer lloc de la final" per la qual cosa van licitar de zero a 53 100 €, que era l'import del premi restant. La idea va deixar el pot amb 3 100 € per una licitació que finalment es va emportar Laura Bozzo.

Així i tot, hi va haver un detall que no va passar desapercebut en concret per a un dels concursants. I no és cap altre que el pas del temps. Des de sempre, una de les normes més fèrries de la casa de Guadalix era que no hi havia rellotges perquè els participants no poguessin tenir noció del temps.

Captura de 'GH VIP' amb Laura Bozzo adormida amb un rellotge de fons
Carmen Alcayde ha descobert que el rellotge de cucut està en hora | Mediaset

Tot i això, ahir una concursant va descobrir que el rellotge de cucut utilitzat per a l'atrezzo de la prova setmanal assenyalava l'hora correcta. Era Carmen Alcayde qui notava que l'artefacte marcava les hores. La valenciana no podia creure el que acabava de descobrir i fins i tot reconeixia que li havia fet un salt el cor.

Una troballa que li permetrà, a partir d'ara i si no corregeixen la decisió, orientar-se a les tardes. És aquest el moment del dia en què Alcayde troba a faltar saber quina hora és.

Una dada significativa que permetrà als famosos tancats saber en quin moment del dia són. Ahir a la nit, durant l'emissió de la gala, es va poder comprovar que el rellotge estava en hora per una distracció, segurament, de la producció del programa. El fet que visquin completament aïllats dels fets de l'exterior és una part fonamental de la mecànica del concurs.

L'organització del reality de Telecinco de vegades se salta les seves normes

Tot i això, hi ha vegades en què l'organització del concurs estableix les seves excepcions. Fa algunes setmanes, durant el debat presentat per Ion Aramendi, la direcció del programa revelava una informació important que afectava Jessica Bueno.

El programa demanava als seus seguidors que llancessin preguntes als habitants de la famosa casa de Guadalix per plantejar-les a la gala de diumenge. “Què et sembla que Luitingo i Pilar hagin trencat?”, era una de les qüestions. Una pregunta que anava directament adreçada a Jessica, que s'assabentava en directe que el cantant acabava de posar fi a la seva relació amb Pilar, només tres dies després de la seva expulsió.

Captura de Luitingo i Jessica Bueno durant la desena gala de GH VIP a Telecinco
'Gran Hermano VIP' va deixar que es filtrés que Luitingo i Pilar ho havien deixat | Mediaset

Una informació interessada per part de la direcció del concurs televisiu que va deixar que es filtrés tenint en compte que Luitingo havia confessat estar “enxampat” per la llavors concursant.

Queda clar doncs que, des del començament d'aquesta vuitena edició de Gran Hermano VIP, són diverses les ocasions en què les normes no es tenen en compte. Unes vegades de manera intencionada, com l'episodi de Luitingo; i d'altres, com ahir, per un descuit de l'organització.