Muntatge d'imatges amb Laura Londoño i Jesulín de Ubrique a 'MasterChef Celebrity'
TELEVISIÓ

La garrotada que Jesulín i Laura Londoño van viure mentre concursaven a 'MasterChef'

La mare d'Álvaro Muñoz Escassi va morir mentre s'enregistrava 'Mastechef Celebrity 8' i ell va voler rendir-li un sentit homenatge durant la final del concurs

La vuitena edició de MasterChef Celebrity ja s'ha acabat, i els espectadors han pogut gaudir d'un duel d'infart entre la Laura Londoño i l'Álvaro Muñoz Escassi.

La maca actriu colombiana acabava coronant-se com la gran triomfadora de la nit, encara que l'Álvaro va aconseguir arribar al cor de l'audiència.

I és que durant els enregistraments del programa, tant Escassi com la resta dels seus companys, com el Jesulín o la Laura, s'emportaven un cop dur.

Captura dels concursants de 'MasterChef Celebrity' del programa del dijous 9 de novembre de 2023
Álvaro Muñoz Escassi va haver de fer front a la pèrdua de sa mare | RTVE - Masterchef

Cal destacar que el Jesulín de Ubrique i l'Álvaro Muñoz Escassi han forjat una preciosa amistat durant el concurs. És més, el genet es va convertir en un dels convidats d'excepció del menjar que va organitzar el torero a la finca d'Ambiciones.

A més, durant aquest temps, el Jesulín també s'ha atrevit a fer broma i fins i tot postejar un divertit muntatge amb unes imatges seves i de l'Álvaro, presumint així de la seva bona relació.

Jesulín i Laura Londoño van rebre una mala notícia durant el seu pas per MasterChef

Era durant els enregistraments de MasterChef Celebrity quan rebien la demolidora notícia que la mare del genet havia mort, motiu pel qual l'Álvaro ha volgut rendir-li un sentit homenatge i dedicar-li un dels seus plats durant la final.

De la mateixa manera, Escassi explicava com havia afrontat ell aquesta duríssima pèrdua. I aprofitava per agrair als germans que s'haguessin fet càrrec de tot, ja que ell no podia. "S'han dedicat ells a tot aquest tràmit tan dolorós. Els hi agraeixo i els hi dedico", assegurava.

A més, aconseguia emocionar a tothom en recordar-la. "La meva mare s'ha mort estant jo al programa i segur que estaria molt orgullosa", revelava fent plorar a tots, inclosa la Samantha Vallejo-Nágera.

Captura de la storie de l'Instagram d'Álvaro Escassi felicitant la seva companya Laura Londoño per guanyar Masterchef Celebrity, on se'ls veu tots dos somrient amb l'uniforme del programa
Álvaro ha tingut molt present la seva mare durant la final de 'MasterChef' | Instagram

"El que més li agradava era ser a la cuina. Li agradava que vinguéssim tots els germans, els amics…", explicava sobre el gran amor que els mostrava la seva mare.

"El darrer Nadal ens va donar menjar a 25 persones i no ens va deixar portar ni el pa, ho va fer tot absolutament ella. Jo soc qui soc per la meva mare i la meva mare es va morir cuinant. Li hauria encantat veure'm aquí", concloïa entre llàgrimes.