Muntatge de Pablo Motos i la seva dona Laura Llopis
TELEVISIÓ

La frase divertida que Laura Llopis va dir a Pablo Motos en veure el seu canvi físic

Pablo Motos ha revelat al públic d''El Hormiguero' el singular comentari que li va dir Laura Llopis, la seva exparella

Pablo Motos és el líder indiscutible de la televisió a les nits. I ho és perquè amb El Hormiguero no deixa indiferent ningú. Causa aplaudiments i rebutjos a parts iguals, pels seus convidats, pels seus monòlegs polítics i, fins i tot, per les seves confessions.

Precisament a l'última emissió del programa, Pablo Motos ha revelat un secret personal. Ha explicat què li va dir Laura Llopis, la seva exdona i companya de feina, en veure el canvi que havia experimentat després d'un retoc estètic. Va ser un comentari absolutament divertit.

Pablo Motos comparteix experiència amb el seu convidat

Pablo Motos està causant enrenou per les seves crítiques cap a Pedro Sánchez, el president del Govern, i perquè portarà al plató Isabel Preysler. Malgrat que ara ho és perquè ha reconegut que té alguna cosa en comú amb el seu convidat a El Hormiguero, Sergio Dalma. I no és cap altra cosa que tots dos es cuiden molt.

El presentador d'Antena 3 ha portat al programa el cantant, que ha acudit a presentar el seu disc Sonríe porque estás en la foto. Allà, li ha dit que està molt bé amb 59 anys i sense retocs, cosa que l'artista l'ha corregit. Ho ha fet dient: “Explicaré una experiència que vaig tenir amb el bòtox”.

“Em van posar de tot, perquè quan un home va a un lloc d'aquests, li ho venen tot. Tenia una mica d'arrugues i tal, així que em vaig punxar. Al cap de dos dies semblava Carmen de Mairena, amb l'ull mig tancat i una sensació com quan t'aixeques inflat al matí”.

Pablo Motos i Sergio Dalma al Hormiguero
Pablo Motos ha vist Sergio explicar la seva singular experiència estètica | Atresmedia, Twitter

I hi ha afegit: “Però és que no se n'anava la inflor i continuava tenint l'ull mig tancat. El pròxim dia que vingui porto les fotos perquè veieu l'aspecte que tenia”. Unes paraules davant les quals Pablo ha admès que entenia Sergio perquè a ell li va passar una cosa semblant.

Pablo Motos revela la broma que li va fer Laura Llopis

Pablo Motos, que fa un temps va canviar radicalment de silueta després d'un entrenament contundent i dieta, també s'ha sotmès a algun retoc estètic. I ho ha confessat després de la declaració de Dalma.

Concretament, el presentador ha dit: “Jo vaig tenir la mateixa experiència que tu, va ser horrible. Vaig anar a un lloc amb la meva dona i aquesta va dir que de bòtox res, però jo no tenia ni idea de què parlava. I l'endemà vaig tornar i els vaig comentar que em posessin això, que ella deia que no”.

“Em van punxar, em van posar més coses i jo, doncs, guai. A l'ascensor, m'adono que hi ha un xinès mirant-me. En el meu cas, la reacció va ser immediata, això era verí de serp, no em funcionava la cara”.

Motos en aquest punt ha estat quan ha explicat com va reaccionar Laura Llopis, la seva parella llavors, quan ho va veure. Ha explicat que “segons vaig arribar, a la dècima de segon d'obrir la porta de l'hotel, em va dir: «Què fas? Estàs xinès»”.

“Les primeres setmanes de la temporada vaig presentar el programa sent xinès. És que, és clar, el bòtox és un verí que dura sis mesos”.

Pablo Motos i Laura Llopis al casament de Sergio Ramos i Pilar Rubio el 2019
Pablo Motos ha explicat la broma que li va fer Laura Llopis en veure'l, després d'injectar-se bòtox | GTRES

Pablo ha continuat parlant amb Sergio dels trucs de bellesa que utilitzen i el convidat n'ha recomanat un. Concretament, “el que consisteix a treure't sang, la centrifuguen i te la tornen a punxar a la cara, com un colador. I això sí, et fa brillantor i et rejoveneix”.

“La Indiba també va molt bé, però la veritat és que cap em fa res, ja me n'he adonat. La meva mare sempre em deia: «Et cuides molt més tu que jo». I és veritat, sempre m'he cuidat molt, però arriba un moment en què no pots anar contra natura”.