Muntatge fotogràfic entre una imatge en primer pla de Marc Ribas i una imatge en segon pla amb les seves filles
TELEVISIÓ

La foto de Marc Ribas amb les seves filles a TV3 que les xarxes no paren de comentar

El xef ha reaparegut després del tancament d'un dels seus restaurants

Marc Ribas, el xef més famós de TV3, ha reaparegut a Instagram molt ben acompanyat. Després de conèixer-se la notícia de la tancada d'un dels seus restaurants, 'La Brutal', el cuiner ha sorprès a les xarxes.

I és que no ha estat ell qui ha sorprès sinó amb qui anava acompanyat. Marc Ribas ha reaparegut a Instagram amb Ona i Sira, les seves filles.

Les seves petites l'acompanyen en tots els passos que fa, ja sigui als seus restaurants o a la televisió. La realitat és que no serà la primera vegada que les petites apareixen a la pantalla, ja han aparegut en múltiples ocasions.

Marc Ribas apareixerà a la pantalla amb les seves filles

Com bé se sap, Marc Ribas no és només el conductor de 'Joc de Cartes', el concurs culinari líder a la corpo, sinó també està al 'Cuines'. Allí, és on més apareix, diàriament ensenya a preparar múltiples receptes.

Aquest divendres, 27 d'octubre, el cuiner ens oferirà un capítol especial i molt tardorenc: una jornada en què prepararà les postres típiques d'aquestes dates, els panellets. I no només això, perquè segons ha publicat, no ho farà sol. Ho farà amb dues convidades molt especials: l'Ona i la Sira, les seves filles.

Captura de pantalla d'una història d'Instagram de Marc Ribas amb les seves filles

Després d'un temps sense veure-les a la pantalla, Marc Ribas tindrà les millors ajudants. Ona i Sira reapareixeran per a una bona ocasió: acompanyaran el seu pare a fer panellets. Així, cuinaran a sis mans i deixaran una bonica estampa familiar per als fans del programa.

Tot i que la realitat és que no és la primera vegada que apareixen, les petites han participat en altres capítols del Cuines, com per exemple per la Revetlla de Sant Joan. La reaparició de les filles ha estat molt ben rebuda pel públic, i així ho han mostrat a Instagram.

"Quan sortiu? No m'ho perdo!", "Unes ajudants precioses", o "Què maques que són, segur que els panellets són brutals", han estat alguns dels comentaris que ha rebut.

Quan tornarà 'Joc de Cartes'?

La realitat és que el programa, Cuines, aconsegueix bones xifres d'audiència. Aquest dimecres va ser un dels programes més vistos de la corpo. Va aconseguir un total de 286.000 espectadors.

Però el que tothom es pregunta és quan tornarà 'Joc de Cartes'. I és que, segons s'ha pogut conèixer, una nova temporada del concurs és a punt d'arribar. Aquesta serà la setena temporada, una temporada que arribarà amb canvis.

Per primera vegada a la història del programa, els concursants podran canviar les notes. "Durant la confrontació final, els participants tindran dret a canviar només una de totes les notes que han posat. Només es podrà modificar una nota d'un dels restaurants rivals, res més", va detallar Ribas.

Aquest dimecres ha finalitzat 'La Puntual', el programa d'Àngel Llàcer, i per això l'estrena de la nova temporada del concurs podria ser a prop. Ribas té molt èxit a la televisió, però no es pot dir el mateix en els seus projectes personals. Recentment, s'ha vist obligat a tancar el restaurant de Girona, 'La Brutal'.

➡️ Televisió

Més notícies: