carlos sobera amb una retallada difuminada de la seva fillastra adrianna aragó
TELEVISIÓ

'First Dates' confirma la bomba: han contractat un familiar de Carlos Sobera

Carlos Sobera ha fitxat per als pròxims lliuraments de 'First Dates' una persona molt especial per a ell

Fa vuit anys que Carlos Sobera està al capdavant de First Dates, un programa de Cuatro que s'ha convertit en tot un èxit. Ell està encantat amb aquesta feina i més des que ha fet un pas inesperat. El que ha fet ha estat contractar un familiar perquè jugui un paper crucial.

Exactament, Carlos Sobera ha fitxat per a la seva versió estiuenca una persona molt especial. Es tracta ni més ni menys que de la filla de la seva dona, Patricia Santamarina. És a dir, que ara serà company de la jove Arianna Aragón. 

Carlos Sobera contracta la seva fillastra per a First Dates

Carlos Sobera ha trobat a First Dates un dels espais més importants de la seva trajectòria a la televisió. I és que aquest format de cites a cegues ha calat tant entre els espectadors que ja fa anys que s'emet.

Tot i això, ara el presentador basc, que recentment ha fet algunes confessions d'aquest format, ha decidit fer un pas més enllà. Ha optat per preparar amb tot l'equip una versió nova i refrescant per a l'estiu. Una versió que s'anomenarà First Dates Hotel.

Muntatge del logotip de First Dates Hotel amb Carlos Sobera

És més, per a aquesta nova proposta, Carlos ha fet una cosa inesperada. Ha fitxat la filla de Patricia Santamarina, que és la seva dona. La jove, que respon al nom d'Arianna Aragón, és fruit d'un matrimoni anterior amb Rody Aragón.

Sobera va arribar a la vida d'aquesta noia quan només tenia 5 anys i ja fa més de 20 anys que és al costat de la seva mare. Per aquest motiu, la considera com una filla i, per això, ara li ha volgut donar una oportunitat laboral. Encara que no serà la primera vegada que treballaran junts, ja que ja ho van fer a El precio justo, on ell va ser el presentador i ella una de les hostesses.

Carlos Sobera, la seva dona i la seva fillastra

El basc en aquest cas ha optat perquè Arianna sigui membre del staff de l'hotel on transcorrerà First Dates. Lloc on fluirà l'amor entre els participants.

Més novetats de la versió estiuenca de First Dates que presentarà Carlos Sobera

Carlos Sobera ha mantingut fins ara el silenci sobre aquest nou projecte, però molts detalls ja han vist la llum. Per exemple, que s'està gravant a un hotel de Moraira, el Ritual de Terra Sport & Spa, des del qual es compartiran les bondats del mar Mediterrani.

Es mostrarà al públic com els participants es preparen per a les seves cites a cegues i també com transcorren aquestes. A més, gràcies a més de 70 càmeres i un equip de 80 persones, s'emetrà què passa entre ells després. És clar, perquè, si hi ha connexió, se'ls donarà l'oportunitat que es continuïn coneixent fent diferents activitats i gaudint de les diverses estades del lloc on s'allotgin.

Carlos Sobera està il·lusionat amb aquesta versió estiuenca de First Dates, que permetrà que els fidels tornin a veure algú molt estimat. En concret, Lidia Torrent, que va deixar el format pel seu embaràs. Torna com a recepcionista i governanta del citat establiment.

A més, del basc, de la seva fillastra i de la filla d'Elsa Anka, altres noves cares apareixeran en aquest spin-off. Ens estem referint a tres joves que també formaran part de l'esmentat staff televisiu.

Fotografia de Carlos Sobera als enregistraments de First Dates Hotel: Lidia Torrent, Adrián Pedraja, Arianna Aragó, Rocío de Porres i Sergio López

El primer serà Adrián Pedraja, que ocuparà el lloc de bàrman i que ha estat vist en sèries com El secreto de Puente Viejo. El segon serà Sergio López, el famós DJ Keko, que exercirà com a tal, a més de com a cambrer. I la tercera serà Rolita, vista a Rock Circus, que uns dies servirà les taules dels comensals i d'altres serà cantant de l'hotel.

➡️ Televisió

Més notícies: