Muntatge de fotos de l'actor José Luis Gil abraçat a la seva filla, Irene Gil, amb una imatge de la decoració de Nadal
TELEVISIÓ

La filla de José Luis Gil agafa les regnes perquè la seva família sigui feliç aquest Nadal

Irene Gil ha fet un esforç perquè el seu pare no noti cap canvi. S'ha sincerat a les seves xarxes socials i ha rebut molts suports

Irene, la filla de José Luis Gil que exerceix de portaveu de l'actor, va fer una entrevista a Pronto que va fer saltar totes les alarmes. Va reconèixer que el seu pare estava passant una etapa delicada i que no podria tornar a televisió a curt termini. Ara ha ampliat aquesta informació a través de les xarxes socials amb un post molt significatiu.

Irene ha explicat que Nadal era una època important per a la seva família, tot i que tot ha canviat en els darrers mesos. En un primer moment es va veure temptada a sortir corrents, però s'ha adonat que el seu entorn es mereix continuar amb la tradició. Aquest és el motiu pel qual ha agafat les regnes i ha pensat que el més just és fer d'amfitriona aquestes festes.

José Luis Gil amb la seva filla, Irene Gil, passejant pel carrer
La filla de José Luis Gil està pendent de tot | Instagram, @irenegilmont

José Luis Gil sempre ha tingut un perfil molt discret, tant és així que guardava les distàncies fins i tot amb els companys. L'actriu Macarena Gómez reconeix que li va costar fer-se la seva amiga a La que se avecina, però va acabar adonant-se que era una persona estupenda. El públic l'adora i aquesta és la raó per la qual el seu entorn subministra informació de manera puntual perquè no s'estengui el pànic.

La seva filla ha compartit una publicació especial o anunciant que aquest Nadal agafarà les regnes. El seu objectiu és fer que la seva família gaudeixi al màxim, com ho feia ella quan era petita.

José Luis Gil, envoltat dels seus éssers estimats per Nadal

Irene Gil s'ha sincerat a través d'Instagram i ha anunciat que aquesta vegada serà ella la que s'encarrega de tot. "El Nadal a casa sempre han estat increïbles: família, amics, menjar, llums, llaços, arbre, pessebre i regals", comença dient. Reconeix que aquest any ha estat diferent, no ho esmenta de manera directa, però és possible que faci referència als problemes de José Luis.

"Intento que la meva filla i els meus sobres visquin feliços aquests dies perquè els recordin amb afecte. Per això, encara que la vida es torça, que aquest any s'ha torçat, posem l'Arbre i muntem el Betlem".

José Luis Gil somrient al photocall de 'Buscando a Dory'
José Luis Gil encara no pot tornar a actuar | Europa Press

José Luis Gil gaudirà d'unes festes diferents, però estarà acompanyat dels seus. No us faltarà el més important i l'únic que necessita en aquests moments: la calor familiar.

"La meva àvia i els meus pares sempre estaven atents als plans dels seus perquè cap estigués sol, tots eren benvinguts", diu Irene. Ara és ella qui ha decidit continuar amb la tradició perquè els esforços que va fer José Luis no caiguin el sac trencat.