Muntatge de fotos en primer pla amb Jesulín de Ubrique, la seva filla Julia Janeiro i 'Supervivientes'
TELEVISIÓ

La filla de Jesulín d'Ubrique va dir 'no' a 'Supervivientes' per un motiu de pes

Julia Janeiro, filla de Jesulin d'Ubrique va tenir l'oportunitat de participar a 'Supervivientes' però es va negar

Des que complís la majoria d'edat, Julia Janeiro, filla de J esulin d'Ubrique passava a estar al focus mediàtic. De fet, els mitjans començaven a analitzar cadascun dels seus moviments, cosa que la portava a exigir que respectessin el seu dret a la privadesa.

Per sort, la pressió mediàtica s'ha calmat i la noia ha pogut seguir amb la seva vida amb tota tranquil·litat. És més, ha aconseguit certa rellevància a xarxes socials, on ja reuneix més de 200.000 seguidors.

Post de Julia Janeiro a Instagram posant en el seu viatge a Itàlia el 21 d'agost de 2023
Julia Janeiro es manté en un segon pla | @julsjaneiro, Instagram

Amb ells, la filla de Jesulín de Ubrique aprofita per sincerar-se de tant en tant i compartir alguns moments del dia a dia.

No obstant, si alguna cosa ha tingut molt clara sempre la jove, és que no vol ni li interessa fer el salt a la televisió . Això, malgrat que ofertes no n'han faltat.

Mentre que el seu pare, Jesulín , s'ha recorregut la majoria de cadenes, on ha participat en diversos programes com MasterChef o El Desafío, Julia prefereix seguir en un segon pla.

La filla de Jesulín de Ubrique diu 'no' a Supervivientes

De fet, ja fa dos anys, el 2022, la jove rebia una temptadora oferta per participar ni més ni menys que a Supervivientes . Encara més, el seu nom començava a sonar amb força entre la llista de possibles fitxatges.

Tant és així, que la pròpia Júlia es veia obligada a aclarir tots els dubtes que poguessin sorgir sobre això. D'aquesta manera deixava ben clar que no estava interessada a participar en cap reality.

"Mai, no m'aportaria res que m'interessi i encara menys que em beneficiï", sentenciava amb seguretat. Una opinió que no sembla haver canviat en absolut, ja que si bé ha donat suport al seu pare en tots els seus projectes, ella no vol saber res de la televisió.

Muntatge del plató de Supervivientes buit i el logotip de Telecincoo a la cantonada inferior esquerra
'Supervivientes' ja escalfa motors per a la seva propera edició | e-noticies.cat, Telecinco

Sobretot, perquè durant anys ha vist com a cadenes com Telecinco s'han dedicat a atacar i fer mal a la família. Per tant, és normal que ella no en vulgui saber res.

A més, també Jesulín de Ubrique i María José Campanarioioo s'han esforçat per protegir-la al màxim, prenent la decisió de no exposar més els seus fills.