Fotomuntatge d'Artur Peguera amb una imatge de la seva filla i les instal·lacions de TV3 de fons

TELEVISIÓ

La filla d'Artur Peguera segueix els passos del seu pare i s'enamora d'un famós de TV3

La filla del presentat Artur Peguera, que també treballa a la televisió pública de Catalunya, manté una relació amb un altre periodista de TV3

Nova parella a la televisió pública de Catalunya. Estem parlant de la filla d'Artur Peguera, un dels presentadors més coneguts de TV3. Júlia Peguera, també treballa com a presentadora al canal català juntament amb Helena García Melero al programa Tot es mou.

D'aquesta manera, la filla del presentador ha seguit els mateixos passos que el seu pare. I és que Artur Peguera també es va enamorar d'una presentadora de la corpo després del seu divorci. El català és el presentador dels esports al TN cap de setmana i és parella de la seva companya, Cristina Riba.

Ara, tal com ha anunciat En Blau, la filla d'Artur Peguera i un altre periodista de TV3 mantenen una relació. Es tracta d'Enric Botella, que també forma part del programa d'Helena García Melero.

Abans d'estar a l'equip de la televisió catalana, però, Enric Botella ha estat molt de temps vivint i treballant a Londres. Per part seva, Júlia Peguera és de les periodistes més joves de la cadena, on es va incorporar l'any 2021.

La filla d'Artur Peguera primer va passar pel programa Tabús de David Verdaguer i, actualment, es troba treballant al Tot es mou. A més, Júlia Peguera també ha fet diverses cobertures per a TV3, com la catifa vermella dels Premis Gaudí.

La filla d'Artur Peguera segueix els passos del seu pare

El destí va unir Artur Peguera i Cristina Riba després de viure un trist episodi. La presentadora del TN cap de setmana, tal com va anunciar ella mateixa, va perdre el seu marit a causa d'una morta sobtada. A més, la parella tenia dos fills en comú.

"Àlex amb 39 anys té una mort sobtada. M'ho diuen i lògicament et passen moltíssimes coses pel cap. Et quedes en xoc", va explicar Cristina Riba a la 31a edició de La Marató de TV3.

"Però sobretot el que et passa és, per què ha passat? Amb l'autòpsia em diuen que és un aneurisma a l'aorta. A partir d'aquí, comences a pensar amb els símptomes, com pot ser? Si ell estava bé, estava perfecte. Què ens ha passat per alt?", va relatar la periodista.

Imatge de Cristina Riba a TV3
Cristina Riba va perdre el seu marit. | TV3

Tal com va explicar Cristina Riba, quan et trobes en una situació d'aquestes característiques, vols saber què ha passat, que se t'ha pogut escapar. Ja que el seu marit estava completament sa.

Tot i això, temps després, Artur Peguera i Cristina Riba es van enamorar i ara formen una de les parelles més boniques de la televisió.

➡️ Televisió

Més notícies: