Muntatge amb l'edifici de Mediaset al fons, Borja Prado en vestit, el logotip de Mediaset i un missatge
TELEVISIÓ

Els fans de Telecinco envien un missatge a Borja Prado abans del seu adeu a Mediaset

Borja Prado marxa de Mediaset després d'una mica més d'un any al grup, on no ha deixat indiferent ningú amb les seves decisions

Borja Prado ha estat el directiu de Telecinco del qual s'ha parlat més els últims mesos. I és que, després de la marxa de Paolo Vasile, va assumir el control de la cadena. Ho va fer prenent mesures dràstiques que han generat un enorme enrenou, ja que algunes han estat considerades fora de lloc.

A Borja Prado les seves decisions no li han sortit tan bé com esperava, ja que la crisi d'audiència de Mediaset és contundent. I ara ha decidit marxar, deixar el lloc. Tot i que abans de fer-ho ha estat rebent una petició molt peculiar per part dels espectadors: que torni Sálvame.

Borja Prado rep una singular sol·licitud dels seguidors de Mediaset

Borja Prado ha tingut guerres internes amb directius de Mediaset i les mateixes, així com algunes decisions que ha pres, han provocat la seva marxa del grup de comunicació. Pel que sembla, aquesta s'ha oficialitzat el 31 de desembre passat.

El directiu, això sí, abans de marxar, ha treballat a fons en diversos projectes, com el nou programa Bailando con las estrellas. Però és que, a més, ha rebut un missatge alt i clar per part dels espectadors de Telecinco. Molts d'aquests han fet servir les xarxes per sol·licitar-li que torni Sálvame, espai que ell va eliminar d'un cop de ploma després de portar anys en antena.

Primer pla de Borja Prado amb el rostre seriós i mirant a càmera
Borja Prado va acabar sense contemplacions amb el programa de les tardes | Mediaset

Borja ha rebut multitud de missatges d'internautes que li demanen que torni a la graella el format del cor esmentat. Internautes que troben a faltar aquest i que consideren que hi ha altres espais de Telecinco que l'únic que fan és imitar-lo, encara que sense la seva gràcia i la seva mordacitat. Per tant, sol·liciten que aquell torni ja a la graella.

Exemples són comentaris com aquests: “Ahir Fiesta va imitar Sálvame amb un sopar i ho torna a fer amb una còpia barata del Mediafest. Per més que ho intentin, no aconseguiran igualar aquell” i “Treure el món Sálvame és el pitjor error que mai una televisió va fer”.

Kiko Matamoros, Lydia Lozano, María Patiño, Terelu Campos, Carmen Alcayde i Miguel Frigenti cantant al piano a Sálvame amb Alejandro Abad
Borja Prado ha rebut la petició que torni l'espai líder de La Fábrica de la Tele | Mediaset

Als que s'uneixen altres com: “Que torni ja, però sense Rafa Mora”, “Trobo a faltar el programa” i “Des que Mediaset el va treure, la tele no aixeca el cap”.

Borja Prado rep més peticions per propiciar el retorn

Borja Prado ha vist que, des de fa dies, ha estat rebent missatges perquè torni el format de les tardes de Telecinco. Format que no ha aconseguit ser superat en audiència pel nou que l'ha substituït, presentat per Quintana, que no aconsegueix aixecar el cap. I entre aquests missatges hi ha, a més dels simples espectadors, els de crítics i especialistes en l'àmbit televisiu.

Captura del programa 'Sálvame' del 10 de maig de 2023
Borja Prado ha comprovat que els crítics també enyoren el format | Telecinco

Prado, per exemple, ha vist que la periodista Eva Güimil, que treballa a El País, ha escrit un article fent-li aquesta petició. Ha manifestat: “Al meu desvari vaig arribar a pensar que tot havia estat un malson. Que mai havia existit cap Borja Prado a Mediaset, que Ana Rosa seguia difonent boles als matins i els vermells i mariques insuflant vida a les tardes”.

Així mateix, ha manifestat que no accepta el final de Sálvame i que espera que aquest torni després de produir-se una reconciliació entre Mediaset i la productora del format. Per això ha afirmat: “Doneu-vos una segona oportunitat, guanyem tots”.

En aquesta mateixa línia, de trobar a faltar el programa de Jorge Javier, s'ha mostrat el periodista David Vidal, d'El Televisero. Tant és així que ha afirmat que “al juny acabava Sálvame i amb el seu comiat moria la televisió. Sálvame va morir i des de llavors ja no hi ha al·licients per encendre el televisor”.