Muntatge amb el rostre d'Omër a la sèrie 'Germans' i un emoji sorprès
TELEVISIÓ

Els fans de 'Germans', atents: Ömer confirma els rumors aquesta setmana

La sèrie 'Germans' pateix un gir d'allò més inesperat

La sèrie 'Hermanos' no deixa de sorprendre'ns amb els seus girs dramàtics i inesperats. I la veritat és que aquesta setmana no serà diferent, ja que el protagonista Ömer es mostrarà disposat a tot per descobrir la veritat.

Mentre que la relació entre els germans està més tensa que mai, pel fet que Asiye i Ömer continuen distanciats després que el jove es posés del costat de Yasmín. La petita de la família, l'Emel, ha de fer fins a l'impossible per aconseguir reunir-los i que facin les paus.

Ömer trist amb la seva àvia a l'hospital a Germans

Una situació que podria estar a punt de canviar. Sobretot perquè Ömer descobreix que Sevval i Yasmín estarien darrere de l'atur cardíac que va provocar la mort de la senyora Sevgi.

Tot i les proves que Asiye li mostra i que els compromet de manera directa, a Ömer li costa creure que una cosa tan terrible pugui ser certa.

Asiye intenta per tots els mitjans que el seu germà la cregui, però ell pensa que ella reacciona així simplement pel seu enuig amb Yasmín. I, dolguda amb la seva reacció, decideix fer fora de casa Omer i trenca tota relació amb ell.

Süsen a Germans sèrie turca d'Antena 3

Ömer descobreix tota la veritat a 'Hermanos'

Tot i que en un primer moment dubta de les seves paraules, el jove es queda pensant en la revelació impactant de la seva germana. Així, s'adona que Asiye no seria capaç de jugar amb una cosa tan seriosa i encara menys d'enganyar-lo.

A poc a poc aconsegueix lligar caps i es mostra disposat a descobrir quina és la veritat. Finalment, Ömer troba una prova irrefutable i és llavors quan Sevval l'enxampa infraganti.

Şevval sorpresa a Germans

En aquell moment tindria lloc un dels moments més impactants de la setmana a 'Hermanos'. I és que Ömer, completament desesperat, decideix segrestar Sevval després que ella mateixa li confirmi que la seva germana deia la veritat.

Tot i això, ella es mostra molt segura que Ömer mai podria provar res ni demostrar la seva culpabilitat, i és llavors quan el jove opta per fer justícia pel seu compte.

Què passarà a continuació? La tensió està en el seu màxim apogeu a la sèrie i qualsevol cosa podria passar. Rendrà comptes Yasmín al seu germanastre?

➡️ Televisió

Més notícies: