Muntatge de fotos de la silueta d'Alexia Rivas amb interrogants i, de fons, un plànol general del plató de 'Supervivientes'
TELEVISIÓ

Una famosa de Telecinco confessa una cosa que posa el focus en 'Supervivientes'

Un personatge molt popular de Telecinco revela una situació que té molt a veure amb 'Supervivientes'

Supervivientes ja compta a l'esquena amb més de 22 edicions des de la seva estrena l'any 2000. La vint-i-tresena entrega, que comptarà amb Jorge Javier Vázquez com a presentador, encara no ha fet pública la llista de concursants. El que sí que hem sabut és una cosa relacionada amb un personatge molt popular de Telecinco i que molt té a veure amb Supervivientes.

Ha estat la periodista Alexia Rivas qui s'ha referit al reality de supervivència en què va participar l'any 2021. La lleonesa, que va repetir experiència l'any passat com a convidada, ha explicat les seqüeles que li han quedat de la seva participació.

Les paraules d'una famosa de Telecinco assenyalen Supervivientes

A la darrera edició, Rivas va tornar a Hondures amb Ana María Aldón en qualitat de fantasma del passat. Tot i això, va ser de l'any en què va acudir com a concursant al moment en què s'ha referit en la seva publicació més recent.

Alexia pujava al seu perfil d'Instagram una imatge en què mostra una ferida que s'ha fet recentment al dit del peu. Una instantània que deixa a la vista diverses marques a la pell que relacionades amb el seu pas per Supervivientes.

Història d'Instagram d'Alexia Rivas pujada el passat 23 de gener de 2023 on parla d'una ferida al peu
Alexia Rivas ha compartit amb els seus seguidors les seqüeles de participar en 'Supervivientes' | Instagram, @alexiaarivas

Ella mateixa s'encarregava d'aclarir-ho: "Em vaig fer una ferida al dit, amb tireta aquesta nit a GH Dúo. Poc es parla de les marques que em van quedar als peus de ferides deSupervivientes que crec que no se n'aniran ja…".

El seu testimoni fa evident que el pas pel reality ha quedat marcat a la seva pell, segons les seves paraules, per sempre. Recordem que l'exparella d'Alfonso Merlos va aterrar a Hondures amb 43 quilos, cosa que va ser molt qüestionada. A més, a mesura que passaven els dies, Alexia estava anímicament pitjor.

Ara, dos anys després de la seva participació en Supervivientes, ha deixat a la vista una altra seqüela de la qual encara no s'ha recuperat. Cicatrius a la pell que li recorden cada dia la dura experiència que va viure a Hondures, igual que els seus companys d'edició.

Poc després de pujar aquesta imatge al seu perfil, Alexia Rivas es dirigia a les instal·lacions de Telecinco a la capital. La periodista es preparava per a la seva aparició com a col·laboradora al programa GH Dúo. Rivas, que travessa un bon moment professional, ha volgut recordar alguna cosa a la qual potser no se li dona gaire importància.

Altres concursants de Supervivientes han mostrat els senyals que el programa ha deixat al seu cos

No només ella, també altres Supervivientes han deixat veure les marques que en el seu cos ha deixat la seva participació en el reality. Així, Asraf Beno, concursant de l'última edició, compartia setmanes després de tornar d'Hondures algunes de les ferides i marques provocades al concurs. El marit d'Isa Pantoja ensenyava als seus seguidors les imatges del seu pas pel podòleg en què apareixien els peus destrossats.

Storie d'Asraf Beno a Instagram amb les cames damunt d'una llitera el 18 de juliol de 2023
Asraf Beno també va mostrar les cicatrius que li van quedar després de la seva experiència a 'Supervivientes' | Instagram, @asraf_beno

Tampoc Adara Molinero tenia inconvenient a deixar a la vista les cicatrius que li van deixar les proves de força i resistència en què va competir al reality. "Les meves cicatrius després de Supervivientes", escrivia al costat de les fotografies. Seqüeles totes elles que cadascun dels integrants del concurs guarden, encara que els pesi, gravades a la pell.