Fotomuntatge amb una imatge de fons de TV3 i al capdavant una rodona vermella amb la imatge difuminada d'Octavi Pujades i un emoji amb cara sorpresa

TELEVISIÓ

Un famós actor de TV3, protagonista d'un reality d'HBO: participa amb la seva filla

L'intèrpret en sèries com 'El cor de la ciutat' o 'La riera' de TV3 ha acceptat la proposta d'HBO

Sorpresa amb el nom d'un actor de TV3 que serà part d'un nou projecte d'HBO Max. Parlem d'Octavi Pujades, que va formar part de l'elenc de telenovel·les tan recordades com El cor de la ciutat o La riera a la televisió pública catalana.

Ara, però, s'embarcarà en una nova aventura de la mà de la reconeguda plataforma. Ho farà amb la seva filla en una nova edició del popular reality Pekín Express, que ara ha saltat directament de la televisió convencional a l'streaming.

Octavi Pujades, de TV3 a un reality a HBO

És així. Octavi Pujades ha acceptat la proposta d'HBO Max i es convertirà en un dels nous concursants de la pròxima edició del famós reality d'aventures Pekín Express.

El concurs aterra finalment a la plataforma de streaming amb noves parelles de concursants, després de passar per Cuatro, La Sexta o Antena 3 els últims anys. I és que aquesta vegada no seran anònims els qui concursin, com passava en el format original, sinó que seran grans cares conegudes de la televisió, de les xarxes socials o del món de l'esport.

Com és, precisament, el cas d'Octavi Pujades, actor de TV3 recordat pels seus papers a La riera,El cor de la ciutat o La sagrada família, entre d'altres. Per a aquesta ocasió, l'intèrpret ha aparcat els seus projectes a la televisió i es planteja un nou repte professional.

Fotografia d'Octavi Pujades i Alicia Pujades com a parella de Pequín Express a HBO Max

Octavi Pujades, protagonista de Pekín Express

Tot i això, Octavi Pujades no participarà sol a Pekín Express, sinó que l'acompanyarà en aquesta aventura, que començarà a rodar-se aquesta mateixa primavera, la seva filla, Alicia Pujades.

I tampoc seran Octavi Pujades i la seva filla els únics participants catalans del reality. I és que també s'embarcaran buscant aventures els influencers Alba Paul i Álex Domènech, parella i germà de Dulceida, respectivament, o l'esportista de natació sincronitzada Gemma Mengual.

Altres participants inclouen la presentadora Miriam Díaz-Aroca i la seva filla, l'actor Canco Rodríguez i David Pulido, Gonzalo Miro i Ángel Díaz, o Álex de la Croix i Guillermo Duque.

El nou format de Pekín Express, però, ja s'estrenarà a la nova plataforma, Max, que es fusionarà amb HBO el pròxim mes de maig.

➡️ Televisió

Més notícies: