Muntatge de 'Bake Off' amb Pablo Puyol a davantal i Eva Arguiñano parlant amb una blazer taronja

TELEVISIÓ

Eva Arguiñano es posa seriosa per aclarir el futur de Pablo Puyol a TVE

Eva Arguiñano ha estat la responsable de determinar què passa amb el pas de Pablo Puyol per 'Bake Off'

Eva Arguiñano, malgrat ser jurat i no concursant, s'ha convertit en una de les protagonistes indiscutibles de Bake Off. I és que al concurs de rebosteria ensenya el que sap amb cura i educació, ha donat mostres del seu sentit de l'humor i fins i tot ha fet confessions molt personals. Però això no treu perquè, de vegades, s'hagi de posar molt seriosa, com ha passat en l'última emissió.

Eva Arguiñano, com els seus companys de valoracions, s'ha mostrat molt ferma i contundent amb Pablo Puyol. D'aquesta manera és com li ha aclarit quin és el seu futur a TVE. I no és cap altre que marxar a casa i deixar de participar en Bake Off, ja que ha estat l'últim expulsat.

Eva Arguiñano, ferma davant l'eliminació de Pablo Puyol

Eva Arguiñano va valorar la setmana passada l'últim esforç que Pablo i Rocío van fer a la prova final del concurs de rebosteria. Per això, va decidir que cap dels dos havia de ser eliminat, els va donar una nova oportunitat. Tot i això, ell no l'ha sabuda aprofitar bé en l'últim programa, que es va emetre ahir dimarts després del canvi a la graella, i va acabar sent expulsat.

La pastissera ha vist que, a l'últim programa, els participants no han estat especialment fins a l'hora d'aconseguir grans resultats. Per exemple, en el primer repte, en què han hagut de fer cassoletes de poma per a les seves mares, molts han fallat. En concret, Puyol, que les ha deixades una mica crues, i Alba, que ha errat en la massa.

Captura de 'Bake Off' amb Pablo Puyol seriós amb un davantal marró el 12 de març de 2024

Eva ha pensat que potser el segon repte, preparar un lingot de pastís red velvet, podria anar millor, però res més lluny de la realitat. A tots els famosos se'ls han esfondrat les postres. Per tant, el jurat ha quedat absolutament decebut i ha estat força dur al respecte.

En el cas de Pablo, encara que ell ha considerat que la seva proposta estava bona, ha rebut fortes crítiques d'Arguiñano i dels seus companys. Li han dit que el seu pastís “està pastós, el pa de pessic està poc fet, està humit”.

Amb aquesta valoració negativa, el concursant ha afrontat l'última prova, preparar un pastís amb merenga en degradé, força decebut. El resultat ha estat nefast i així ho ha reconegut: “L'exterior és un desastre, no hi ha per on agafar-ho”. I tenia raó.

Això sí, s'ha intentat justificar afirmant: “He cuinat sense ganes, la veritat. Després de la crítica d'ahir, me'n vaig anar molt desmoralitzat, perquè em va semblar que no me la mereixia. Crec que hi havia moltes feines pitjors que la meva, em vaig sentir malament i avui no tenia ganes de cuinar”.

Captura de 'Bake Off' amb Eva Arguiñano provant un pastís de color verd el 12 de març de 2024

Eva, Paco i Damián han decidit que els dos candidats per abandonar el concurs, després de tastar els últims pastissos, siguin Pablo i Alba. Finalment, s'han mostrat segurs i ferms en revelar que l'actor era l'escollit per posar punt final al seu pas per TVE i Bake Off.

Eva Arguiñano, testimoni del comiat de Pablo Puyol

Eva Arguiñano té molt d'afecte a tots els participants, per la qual cosa ha sentit la marxa de Puyol. Una marxa en què ell ha estat visiblement emocionat i en què ha aprofitat per dir unes paraules. Ha admès: “Estic trist i em fa molta ràbia anar-me'n no havent fet el que havia de fer”.

“No he estat capaç de gestionar un mal moment. Crec que podria haver arribat a la final, però avui no he tingut un bon dia i ja està. Us trobaré a faltar a tots, a passar-ho bé, divertir-se molt i que guanyi el millor”.

Captura de 'Bake Off' amb els concursants abraçant-se al comiat de Pablo Puyol el 12 de març de 2024

D'aquesta manera, ha dit adeu a les cuines de Bake Off i als seus companys, que han esdevingut així semifinalistes. Ens estem referint a Rocío Carrasco, Alba Carrillo, Ana Boyer, Patxi Salinas i Blas Cantó.

➡️ Televisió

Més notícies: