Imatge de fons de l'emissió del concurs Eufòria de TV3 on es veuen els concursants, i una altra d'un concursant amb la cara desenfocada

TELEVISIÓ

'Que es visibilitzi': el detall d'un concursant d''Eufòria' que molts comenten

Julien va ser molt nomenat en xarxes per un detall que tenia poc a veure amb la música o el seu talent com a participant

Ahir a la nit se celebrava l'última fase del càsting d'Eufòria a TV3, el 'talent' musical de la televisió pública catalana. 16 són els concursants que participaran a la primera gala, del pròxim 1 de març.

Aquest divendres es donaven a conèixer ja els noms de tots els participants. Les xarxes es van omplir de missatges, especialment a la coneguda com a 'X', lloant o criticant el talent dels nois. Però hi va haver un dels participants que va cridar l'atenció de més d'un teleespectador per un motiu molt concret.

I és que Julien, un jove de 30 anys, va cridar molt l'atenció a Eufòria pel seu lloc de procedència, Perpinyà. Van ser diversos els espectadors que ho van voler destacar, deixant clar que celebren que en un concurs de la televisió pública hi hagi un participant representant a la "Catalunya Nord".

Els espectadors de TV3 es bolquen amb Julien i Perpinyà a Eufòria

Van ser molts els missatges que es van poder veure en xarxes de suport a Julien. Molts lloant el seu talent musical, però molts altres alegrant-se pel simple fet que entrés al programa sent de Perpinyà.

De fet, alguns dels comentaris que es van poder llegir a xarxes celebraven això: "Que es presenti un noi de Perpinyà a Eufòria és magnífic" o "Un noi de Perpinyà, a aquest l'han d'agafar, calen referents nord-catalans" .

Un dels comentaris fins i tot deixava clar que era una ocasió "per celebrar". "Que es visibilitzi la catalanitat de la Catalunya Nord i de Perpinyà a Eufòria fa molt bé al país".

Això sí, hi va haver qui també va notar que a Julien li van fer una pregunta que a la resta no: si parla català a casa. També és una cosa que destaquen en la seva descripció de concursant a la web del programa de TV3: "Sempre ha parlat català a casa".

"Al noi de Perpinyà li pregunten si parla català des de petit. I a la resta de concursants? No? Per què? Perpinyà ÉS Catalunya", afirmava un usuari força indignat.

A més de tots aquests missatges, també n'hi va haver molts altres simplement de suport al jove. Sembla que en poc de temps s'ha guanyat l'afecte de molta gent. Caldrà veure si es converteix en un dels preferits durant el concurs.

➡️ Televisió

Més notícies: