Muntatge de fotos de María Patiño plorant amb el logotip de 'Sálvame' al costat

TELEVISIÓ

L'esperada reacció de María Patiño davant el paper que jugarà al nou 'Sálvame'

María Patiño ha reaccionat molt emocionada davant l'anunci del retorn de 'Sálvame'

María Patiño ha rebut una gran notícia, i és que Sálvame tornarà per la porta gran abans del que s'esperava. Així ho han anunciat a xarxes socials, on han confirmat que Patiño serà la presentadora i tornarà a compartir espai amb Belén Esteban, Víctor Sandoval, Lydia Lozano, Chelo García Cortés i Kiko Matamoros.

Alguna cosa, que té els fans del format d'allò més emocionats i tractant d'assimilar encara una bomba com aquesta. Serà un any després de la seva impactant cancel·lació, i gràcies a Quickie, el primer canal de streaming de cor i televisió en directe.

Muntatge del final de 'Sálvame' amb els col·laboradors i la portada de 'Ni que fóssim Sálvame'

Aquest format serà una seqüela de Sálvame i portarà per títol Ni que fuéramos Sálvame, mantindrà l'estil de tertúlia i estarà dirigida per David Valldeperas. A més, ocuparà cinc hores de durada.

"Youtube, Facebook, Instagram, TikTok, Twitch o X acullen entusiasmats aquesta nova aposta audiovisual dirigida a totes aquelles persones que s'han quedat òrfenes d'entreteniment desvergonyit i provocatiu", informen des de Fabricantes Estudio.

Sens dubte, una gran notícia que també ha alegrat molt els grans protagonistes, i sobretot María Patiño, que no ha pogut amagar la seva felicitat.

María Patiño reacciona a la tornada de Sálvame

Així, Patiño no ha dubtat a proveir i donar 'm'agrada' a moltes publicacions, entre les quals deixa molt clar què pensa d'aquesta nova etapa que està a punt de començar.

"14 anys donen per a molt, per entretenir, per emprenyar-nos, emocionar-nos, canviar el món del cor, posar de cap per avall una gegant de la comunicació...", han escrit a Twitter.

Captura de María Patiño com a convidada de Col·lapse de TV3

"Sálvame va ser més que un simple programa de la televisió. El van matar sense saber que el seu gamberrisme i esperit ja no els pertanyia a ells, sinó a diverses generacions", asseguren. Una declaració amb què María Patiño es mostra completament d'acord.

"Una cosa és clara, ningú fa televisió com ells, i per això l'audiència els porta demanant-los el retorn des que es va posar fi al programa", prossegueixen els comentaris a favor. "Vindran molts altres programes, però mai ningú els igualarà i encara menys superarà".

I, per descomptat, la mateixa Patiño no dubtava a pronunciar-se. "Ens ho mereixem", responia a la felicitació d'una usuària.

➡️ Televisió

Més notícies: