Manuel i Jimena de 'La Promesa' amb rostres seriosos
TELEVISIÓ

L'escena viral de 'La Promesa' que confirma la ruptura de dos personatges clau

'La Promesa' ha deixat els seus seguidors amb la incògnita sobre el futur d'una de les parelles principals de la sèrie

La Promesa s'ha convertit en la sèrie de sobretaula de l'any i l'èxit més gran de la cadena pública en molt de temps. Pocs dies abans d'acomiadar el 2023, la ficció de Televisión Española, amb més de 200 capítols, ha enganxat milers d'espectadors cada tarda de dilluns a divendres. La trama, una espiral plena d'emocions, mostrava fa uns dies un dels moments més destacats dels darrers mesos.

Fins ara, moltes han estat les escenes que s'han viscut al palau del Valle de los Pedroches. I molts també els personatges que han passat per La Promesa, que combina l'amor, el misteri i el drama. Però ha estat aquesta setmana quan hem assistit a una de les situacions més complicades de la sèrie.

La Promesa mostra el final d'una de les parelles més estimades de la sèrie

Un moment en què, de segur, alguns dels seus seguidors no hauran pogut evitar emocionar-se. Per entendre-ho del tot cal remuntar-se al moment en què Manuel li diu contundent a la seva dona, Jimena, que ja no sent res per ella. La seva relació no passava per un bon moment des de feia temps, travessaven una forta crisi.

Encara que estava clar que la relació no duria a bon port, l'escena de la seva ruptura arribava de manera inesperada. Manuel, que està cada cop més enamorat de Jana, no podia continuar endavant amb Jimena. Una situació complicada, ja que ella encara està enamorada del seu marit.

El senyoret viu una relació oculta amb la serventa, tot i que és impossible que prosperi, ja que pertanyen a classes socials diferents. "Déu sap que ho he intentat, però tot té un final i aquest és el nostre", clamava Manuel davant una Jimena emocionada. Malgrat que de moment no queda clar si la ruptura és definitiva, sí que és cert que el públic ha connectat amb Jimena.

Manuel i Jimena, personatges de La Promesa, discutint
Els espectadors han vist com Jimena, malgrat tot, encara està enamorada de Manuel | RTVE

El jove hereu, a més, té la intenció de convertir la relació amb Jimena en un matrimoni d'aparences. Davant la gent es mostraran com una parella ben avinguda, però en realitat viuran separats. Jimena no ho accepta i, després de discutir amb el seu marit, ell pren una decisió dràstica.

El fill del marquès es trobava amb la seva amant, a qui va confessar que el seu "matrimoni és mort, i no és d'ara, va néixer mort. Em vaig enganyar a mi mateix, intentant ser algú que no vaig poder ser, que no vaig voler ser, que no soc", reconeixia. Unes paraules després de les quals Jana li dona un consell: "Marxa, ves-te'n uns dies, marxa, desapareix", li repetia.

"Odiar no és bo i només et tenyirà l'ànima de negre i no permetré que això passi, si us plau, ves-te'n". Tot i això, Manuel no ho veia clar: "M'he de quedar i afrontar la situació". Finalment, decideix marxar del palau sense avisar, per la qual cosa caldrà esperar per veure com evoluciona la relació entre Manuel i Jimena en els pròxims capítols de La Promesa.

La ficció espanyola ha captivat el públic espanyol i podrà veure's també a Llatinoamèrica

La sèrie, que s'emet des de fa menys d'un any, ha aconseguit enganxar l'espectador en cada capítol. Ambientada en l'any 1913 i protagonitzada per Ana Garcés i Arturo Sancho, La Promesa ha estat el gran èxit televisiu d'aquest any. Ha aconseguit més d'un milió d'espectadors diaris de mitjana i 50 milions de visualitzacions a RTVE Play.

Unes dades de rècord que han fet que RTVE hagi arribat a un acord amb Warner Bros. Discovery per a l'emissió de la sèrie a Llatinoamèrica. Així, La Promesa s'estrenarà pròximament a l'altra banda de l'Atlàntic i també promet captivar el públic de parla hispana.