Muntatge escena de 'La Promesa' amb el seu logo i el de La 1
TELEVISIÓ

L'escena de 'La Promesa' que no t'has de perdre: canvia moltes coses

'La Promesa' sorprendrà els seus espectadors amb dos autèntics moments

La Promesa és, sens dubte, la sèrie de més èxit de La 1 des de fa mesos. Ha aconseguit captivar nombrosos espectadors que, cada tarda, s'asseuen davant del televisor per descobrir les aventures dels marquesos de Luján i els seus servents.

La Promesa aquests dies encantarà als seus fidels seguidors. Sí, emetrà una escena que cap no es poden perdre, perquè és un dels moments més esperats i que canviarà moltes coses. I també alterarà la vida al palau el descobriment que farà Curro.

La Promesa mostra la seva escena més esperada, la que ho canviarà tot

La Promesa, que aquests dies era notícia perquè es revelava el cost de cadascun dels seus capítols, viurà una setmana especialment intensa. El motiu és que tindran lloc a la seva història dos moments molt esperats que faran un gir a les trames.

Captura de 'La Promesa' en una escena durant un esmorzar

El primer instant que tindrà lloc i que era somiat per tots els espectadors de la sèrie de La 1 era que Manuel i Jana poguessin viure el seu amor. Tot fa indicar que serà així per les imatges que s'han emès en una promo per part de la cadena.

Pel que sembla, al palau se celebra l'anhelada festa de disfresses que volia la marquesa i això permetrà que passi alguna cosa inesperada. Aprofitant que amaguen la seva identitat sota màscares i vestits diferents, el marit de Jimena i la criada acostaran postures. Un gest que provocarà la gelosia de Jimena que, sense identificar aquesta dona, esclatarà d'ira.

Això donarà lloc al fet que ell decideixi fugir de palau fent un viatge en el seu avió i sembla que Jana seria la seva acompanyant. Sí, perquè les imatges que s'han vist són les de dos enamorats sols, en una platja i gaudint dels seus sentiments. Se'ls veu fer-se petons i abraçar-se, sense tenir en compte la seva posició social, que ell està casat o que ella surt ara amb Abel.

Aquesta promo del capítol de divendres que ve de La Promesa ha generat una autèntica revolució a les xarxes, ja que són molts els seguidors que estan encantats amb això que han vist. Per això, hi ha comentaris com ara: “M'abruso d'amor”, “Espero que aquesta escapada no sigui un somni. Ens la mereixem” i “Per fi, tots volíem veure aquesta escena”.

La Promesa sorprendrà també amb una troballa inesperada

La Promesa, que al llarg dels pròxims capítols té preparades altres sorpreses amb personatges importants, emetrà una altra escena més que no deixarà indiferent. Aquesta, que s'emetrà aquests dies, tindrà com a protagonista principal Curro.

El que passarà amb ell és que, per fi, descobrirà qui són els seus pares en realitat. I ho farà a través de Ramona que, en un moment de feblesa, optarà per donar-li a conèixer la veritat. Per això, llegirà una carta en què saldarà tots els dubtes que tenia sobre la seva procedència.

En aquesta missiva, el jove descobrirà una cosa inesperada que farà que la seva vida no torni a ser igual, el canviarà per sempre. Això sí, no només a ell, els fets suposaran que tot s'alteri a partir de llavors al palau dels marquesos de Luján. Vaja, que els espectadors es quedaran perplexos amb els girs de guió que estan preparats.

El personatge de Curro seriós a la seriosa 'La Promesa'

I, per si no n'hi hagués prou, aquesta setmana també Simona rebrà una carta del seu fill, mentre que a Lope se li posarà sobre la taula una sucosa oferta de feina. Però és que, a més, per a més inri, apareixerà a la casa la duquessa dels Infantes, disposada a defensar la seva filla. És clar, perquè no acceptarà que Jimena rebi el tracte que està tenint per part del seu marit.

➡️ Televisió

Més notícies: