Fotomuntatge amb una imatge de fons del logotip de TV3 i al capdavant Josep Cuní i un emoji amb cara sorpresa
TELEVISIÓ

L'error en directe de Josep Cuní que deixa caure el motiu de la seva sortida de TV3

'Els Matins' de TV3 connectava amb el mític presentador a la Diada de Sant Jordi per celebrar els 20 anys del programa

Aquesta Diada de Sant Jordi, un dels programes més mítics de TV3, Els Matins, que ara presenta Ariadna Oltra, feia 20 anys. I decidien celebrar-ho, a més de tenir una programació des del centre de Barcelona, amb una connexió amb un antic presentador molt recordat per l'audiència.

Aquest era ni més ni menys que Josep Cuní, que va estar al capdavant del format durant diversos anys, des del 2004, juntament amb Helena García Melero. Tot i això, al contrari del que es pretenia, durant aquest Sant Jordi es revelava una cosa inèdita en directe al programa de TV3 i que molts espectadors no han pogut passar per alt.

L'error de Josep Cuní que l'audiència no ha passat per alt

Josep Cuní connectava en directe des de Madrid amb Els Matins, que presenta diàriament Ariadna Oltra a la cadena pública de Catalunya. Una connexió que es produïa amb motiu de la celebració dels 20 anys de l'espai. I és que el primer programa s'emetia per primer cop a la Diada de Sant Jordi de l'any 2004.

Tot i això, ningú no havia previst el que passaria en directe. I és que, després de felicitar l'equip, Josep Cuní cometia un error que ha estat molt comentat. "Així m'agrada, que persistiu", felicitava Ariadna Oltra i el programa d'Els Matins.

Captura d'Ariadna Oltra i Josep Cuní al programa especial de la Diada de Sant Jordi d''Els Matins' de TV3

"Enhorabona, moltes felicitats, Mònica", començava a felicitar Josep Cuní a Ariadna Oltra. Tot i això, s'equivocava de nom i l'anomenava Mònica i no Ariadna. I immediatament se n'adonava la presentadora de TV3.

Josep Cuní hauria deixat caure el motiu de la seva sortida de TV3

"Ariadna, eh, Ariadna. No em diguis Mònica, eh, Josep, perquè, si no, ja hem començat malament 20 anys després", es mostrava indignada, però en to de broma. "Que m'has dit Mònica, Josep, m'has dit Mònica".

"Perdona... T'he dit Mònica...", es disculpava Josep Cuní. "En qui estaria pensant?". I és que precisament, en aquella època que Josep Cuní estava al capdavant d'Els Matins, la directora de TV3 era ni més ni menys que Mònica Terribas, com ha assenyalat En Blau.

Recordem que la sortida de Josep Cuní de la televisió pública catalana es produïa el 2011, any en què es passava al que aleshores era la 'competència' de TV3, 8TV, per presentar el magazín 8 al dia.

Motiu pels quals molts espectadors no han dubtat a pensar que l'error en directe de Josep Cuní i la seva sortida de TV3 podrien tenir alguna cosa a veure amb la també expresentadora d'El matí de Catalunya Ràdio.

I que un possible desacord amb Mònica Terribas podria haver estat el motiu pel qual Josep Cuní posava fi a la seva etapa a la televisió pública catalana ara ja fa més d'una dècada.

➡️ Televisió

Més notícies: