Muntatge de fotos d'un primer pla d'Elena Tablada amb la cara seriosa mirant a càmera, una imatge de Javier Ungría i el logotip del programa 'Supervivientes'

TELEVISIÓ

Elena Tablada posa el focus en l'estratègia de Javier Ungría amb 'Supervivientes'

Elena Tablada ha revelat quina és la vertadera raó que ha portat el pare de la seva filla a anar a 'Supervivientes'

Supervivientes 2024 està a punt d'estrenar-se i la llista de concursants, fins ara en secret, comença a veure la llum. El nom de Javier Ungría apareixia com el segon confirmat de manera oficial pel concurs. La seva participació en el reality també va agafar per sorpresa la seva ex, Elena Tablada, que va explicar quina és, segons ella, la intenció que porta l'empresari a formar part del concurs.

Tablada anava a ¡De Viernes! per parlar sobre la seva participació en Bailando con las estrellas. Precisament aquell mateix dia Telecinco anunciava el fitxatge d'aquell que va ser la seva parella pel programa Supervivientes. Elena, sense amagar el seu malestar, revelava que mitja hora després de fer-se públic ella va rebre un correu electrònic.

Elena Tablada revela les vertaderes intencions de Javier Ungría a Supervivientes

La madrilenya va deixar clar en tot moment quina és la motivació de Javier Ungría per participar en el concurs: "Crec que va més per fama que per necessitat. Per aquesta fama que diu que no li agrada", explicava deixant a la vista el desig de popularitat de l'empresari.

Preguntada sobre la possibilitat que Javier Ungría parli de la relació que van tenir, Tablada assegura que "no li convé parlar de les nostres intimitats. No temo res, hauria de témer ell", contestava sense inquietar-se gens ni mica.

I afegia, "Suposadament a ell no li agrada la premsa i vol passar més temps amb la nena…", deixava caure amb ironia Elena Tablada. Per si no n'hi hagués prou, la dissenyadora revelava que només uns dies abans ella i el seu ex van estar junts "per intentar arribar a un acord".

Elena Tablada somrient amb els cabells ondulats
Elena Tablada revela la vertadera raó per la qual el seu ex ha fet el pas de ser concursant de 'Supervivientes' | Europa Press

Tot i això, en aquesta ocasió ell no es va referir en cap moment a la seva participació en el concurs. "Em va dir que tenia fins divendres per arribar a un acord. Ara entenc per què tenia tanta pressa, ho tenia tot molt planejat", reflexionava en veu alta.

Elena va posar èmfasi que ella no estava informada que el seu exmarit estigués en converses amb Telecinco. "No en sabia res, me n'he assabentat avui, m'hauria agradat assabentar-me'n, ja que tenim una filla en comú", assegurava.

Ara que tots dos seran concursants de diferents programes dins de la mateixa cadena, Tablada feia una valoració. "Ell em deia que volia passar més temps amb la seva filla, però aquí es veuen les prioritats de cadascú. Jo a Bailando con las estrellas vaig signar que les meves hores d'assaig havien de coincidir amb les hores escolars de les meves filles", concloïa.

Per a Tablada "és totalment incoherent" que Javier Ungría demani la custòdia quan formarà part d'un reality que el portarà lluny d'Espanya durant un període de temps. "Em sorprèn perquè, segons ell, mai no té temps per treballar", afirmava sobre el tema.

L'ex de Javier Ungría ha destacat la part positiva que el seu ex entri al concurs

Tot i això, la que va ser parella de David Bisbal trobava el costat positiu d'aquesta situació. "Estic molt contenta perquè això significa que estaré molt més temps amb la meva filla", revelava referint-se a la nena que tenen en comú.

A més, assegurava que no té cap intenció de veure l'edició de Supervivientes d'aquest any. "Segueixo el meu concurs i el segueixo els dissabtes quan arribo per l'adrenalina que porto, però no veig la televisió", apuntava.

La seva idea és quedar-se al marge de la participació del pare de la seva filla en el popular concurs. "No sé si s'equivoca; no m'agrada jutjar perquè no m'agrada que em jutgi", deixava caure sobre la decisió del seu exmarit. Una participació de la qual segurament tothom parlarà.

➡️ Televisió

Més notícies: