Fotomuntatge d'Alfons Arús
TELEVISIÓ

'Dona molt de joc': Alfonso Arús deixa atònita tota l'audiència en directe

No hi ha dubte que Alfonso Arús i el seu programa, 'Aruser@s', són els grans reis de la televisió dels matins

La polèmica de les monges clarisses de Belorado i Orduña després de voler "trencar la comunió amb l'Església Catòlica", encara porta cua. I és que aquestes monges han decidit trencar totes les relacions amb el Vaticà i unir-se a l'Ordre Pla Unió Sancti Pauli Apostoli.

Una congregació creada per Pablo de Rojas Sánchez-Franco, un bisbe excomunicat. Aquest va començar demanant donatius i ara viu envoltat de luxes. A més, fa campanya perquè ningú marqui la X de l'Església a la Declaració de la Renda.

Fa només uns dies, amb l'objectiu de revertir aquesta situació, la Confederació de Germanes Pobres de Santa Clara va emetre un comunicat. En ell, s'instava a les monges de Belorado a reconciliar-se amb l'Església Catòlica després de reconèixer que s'han equivocat.

"Si aquestes germanes reconeixen el seu error i tornen a la comunió amb l'Església Catòlica i a l'Ordre de Santa Clara, manifestem la nostra disponibilitat per acollir-les novament, amb el mateix afecte que se les va rebre el mateix dia de la seva Professió".

Alfonso Arús deixa sense paraules l'audiència

Ara, ha estat Alfonso Arús a Aruser@s qui ha posat més llenya al foc. I és que tal com s'ha publicat, les monges han estat denunciades per tenir un viver de gossos presumptament il·legal. Cosa que Alfonso Arús no ha dubtat a comentar al seu programa.

"Ahir es van apuntar nous personatges, els gossos, perquè hi ha un viver il·legal, i després el cocteler, que ara també oficia misses. Això del viver de gossos al final es va descobrir pel lladruc dels gossos, que va alertar els veïns".

Pel que sembla, les monges han estat denunciades per tenir un viver de gossos de forma il·legal. "Aquest convent dona molt de joc", va afegir Alfonso Arús davant aquesta nova informació. I és que no hi ha dubte que aquest cas està deixant completament atònita tota l'audiència.

Imatge de dues monges clarisses de Belorado amb dos gossos

D'aquesta manera, van ser els veïns els que van alertar que sentien lladrucs de gossos. De fet, una veïna, Mercedes, va parlar davant les càmeres del programa Vamos a ver de Telecinco, presentat per Joaquín Prat, per declarar el següent:

"Com imaginaríem que unes monges tancades que es dediquen a resar i que són catòliques apostòliques romanes de tota la vida, de sobte són d'una secta d'un senyor que quan el sents parlar està pels turons d'Úbeda".

➡️ Televisió

Més notícies: