Jana i Manuel en una escena de la sèrie de RTVE anomenada 'La Promesa' mirant-se als ulls i agafats de la mà

El director de 'La Promesa' descobreix possibles problemes per culpa d'Antena 3

'La Promesa' pot topar amb un contratemps molt aviat

La Promesa continua triomfant cada tarda a La 1. De moment, no té rival i compta amb un públic fidel que està encantat amb les trames que succeeixen al palau dels marquesos de Luján. Ara bé, això podria canviar pròximament.

Sí, La Promesa podria tenir problemes per captar l'audiència, segons la informació que s'ha donat. Pel que sembla, Antena 3 prepara una nova sèrie que podria comportar dificultats. Per això, tant el director com tot l'equip de la sèrie de La 1 estan expectants i cautelosos.

Captura de 'La Promesa' amb Ròmul i Pla seriosos al jardí
'La Promesa' té una audiència molt fidel | RTVE

La Promesa tindrà una forta competidora

La Promesa va arribar fa uns mesos a TVE disposada a triomfar i guanyar el duel que la cadena tenia amb Antena 3 i la seva sèrie emblemàtica Amar es para siempre. I la veritat és que va complir el seu objectiu, va enganxar els espectadors i avui és líder indiscutible. Ho és gràcies a la seva trama interessant, que aquesta setmana ha avançat amb la incorporació d'un nou personatge.

És veritat que fa unes setmanes les dues ficcions van deixar de coincidir en horari, ja que la sèrie d'època de La 1 es va endarrerir per donar cabuda a La Moderna. Malgrat que ara no siguin rivals directes, no significa que no s'influeixin en les seves respectives audiències. És clar, perquè la d'Atresmedia manté espectadors perquè vegin la que hi segueix, Pecado original, cosa que acaba afectant indirectament la seva competidora.

Cartell de la temporada final d'Amar és per sempre a Antena 3
'La Promesa' ha competit amb 'Amar es para siempre', que avui continua afectant la seva audiència | Atresmedia

Precisament per aquesta raó, a La Promesa no l'ha deixat indiferent conèixer la notícia que ja s'està treballant en la sèrie que substituirà Amar es para siempre. Quan aquesta conclogui, el març de 2024, arribarà una altra producció espanyola que li pot treure televidents. Encara més, Antena 3 està treballant per aconseguir aquest objectiu, i fins i tot estudia la possibilitat que coincideixi en horari amb la història de TVE.

De moment, el que se sap d'aquesta nova ficció és que porta per títol Sueños de libertad i que el seu rodatge s'ha iniciat. Natalia Sánchez, Alain Hernández i Daniel Tatay són els actors que encapçalen l'elenc d'aquest projecte, la trama del qual se situa a la dècada dels anys 50. Un moment convuls al nostre país que servirà per explicar que una dona es troba atrapada en un matrimoni tòxic, del qual vol escapar.

Així mateix, s'ha revelat que està produïda per Atresmedia. I també que aquesta compta amb la col·laboració de Bajinay Iberia. Fins i tot s'ha revelat que el primer capítol serà trepidant i impactant, ja que tindrà lloc, tal com va escriure Lorca, una autèntica boda de sang.

La Promesa, malgrat la notícia, continua endavant oferint qualitat i interès al públic

La Promesa, concretament tot el seu equip, estarà recelosa per aquesta competidora que li apareixerà d'aquí a uns mesos. Però, mentre aquesta arriba, continua amb les trames i els girs inesperats de guió que enganxen l'audiència.

Manuel, Jimena i Jana de 'La Promesa' conversant
'La Promesa' té al davant moments que deixaran els seus seguidors enganxats al televisor | RTVE

Així, després de l'escapada romàntica de Manuel i Jana, aquests dies posarà el jove en una complicada tessitura. Sí, perquè hauria de triar entre apostar pel seu matrimoni amb Jimena o sentir els seus sentiments i lluitar per la jove serventa.

Per si no n'hi hagués prou, Curro comença a sospitar que Martina podria estar embarassada. Tot alhora que ell intenta lligar caps amb el seu oncle, que recentment ha descobert que és el seu vertader pare.

A més, Simona sent molta por per l'imminent retrobament amb el seu fill. I més perquè el seu suport i fidel amic, Lope, ha decidit deixar el palau i acceptar una oferta de feina a un restaurant.