Primer plànol de Belén Esteban posant somrient a l'esdeveniment de Crea Energía

TELEVISIÓ

La dinerada que guanya Belén Esteban pel contracte blindat amb La Fábrica de la Tele

Belén Esteban segueix lligada de manera forta a la productora de 'Sálvame' i del 'Deluxe'


Belén Esteban és una de les figures més conegudes de la televisió. Durant anys ha estat una de les peces claus de Sálvame, però ara el programa ha finalitzat i amb ell la seva feina a Telecinco. Això sí, ella segueix unida a la productora d'aquest format, La Fábrica de la Tele.

Belén Esteban, segons sembla, té un acord d'exclusivitat amb aquesta productora. Així ho ha revelat ara Diego Arrabal, que fins i tot ha donat una dada més. Ha indicat la dinerada aproximada que ella guanya per estar blindada per aquesta empresa audiovisual.

Belén Esteban té un sucós acord exclusiu

Belén Esteban ha estat notícia aquests dies per la polèmica en què s'ha vist ficada de ple. Ens estem referint als atacs que el seu amic Joaquín Torres ha llançat contra Cristina Tárrega i als quals ella ha donat suport. Tot i que ara és al focus mediàtic perquè avui és la presentació de Sálvese quien pueda, el format que ha gravat per a Netflix amb diversos companys de Sálvame.

La mare d'Andrea Janeiro acudirà a aquest acte amb els altres protagonistes del nou espai, que s'estrena divendres 10 de novembre. Un singular reality que ha gravat la productora de Sálvame i del qual ara ha parlat Diego Arrabal al seu canal de YouTube. Ho ha fet amb un breu però contundent directe.

En concret, ha donat detalls interessants de l'acord laboral entre la 'princesa del pueblo' i aquesta empresa. Ha revelat, per exemple, els diners que guanya d'aquesta manera. Ho ha manifestat dient: “Belén té contracte d'exclusivitat amb La Fábrica de la Tele, com tots els que se n'han anat al nou programa per a Netflix”.

“Però només ella té un gran contracte d'exclusivitat. Els altres guanyen 6000 € al mes i ella molt més, més del triple”. És a dir, que, segons el fotògraf, s'embutxaca mensualment més de 18 000 €, una sucosa quantitat que li permet viure de manera folgada.

Chelo García Cortés, Victor Sanvodal, Maria Patiño, Lydia Lozano, Kiko Matamoros, Kiko Hernández, Terelu Campos i Belén Esteban a Sálvese qui pugui de Netflix

Belén Esteban, en qüestionament per la seva actitud

Belén Esteban ha volgut estar unida a l'esmentada productora davant el conflicte que aquesta ha tingut amb Telecinco. I això està sent un error, segons Arrabal, perquè ha afirmat que “s'està cavant la seva pròpia tomba ella sola. Sí, perquè ja fa temps que enganxa trets als seus antics caps, a Telecinco, pels quals ella matava fins fa molt poc”.

“Segueix enganxant trets molt directes a Telecinco, on volen els propietaris de l'empresa, Adrián Madrid i Óscar Cornejo. I ella s'està equivocant, perquè aquests atacs estan fora de lloc, ja que aquella ha estat una cadena que ha apostat per ella des del primer moment i durant molts anys. I és ben parits, ser agraïts”.

D'aquesta manera, Arrabal s'ha referit a algunes declaracions recents de Belén Esteban que eren revessos a la seva antiga cadena. Declaracions com ara les que va fer el mes d'agost, qüestionant que en aquest mitjà de Mediaset continuessin parlant d'ella i del programa desaparegut. Les seves paraules exactes van ser aquestes: “A Sálvame no ens volien, oi? Coll***s, doncs que deixin de parlar de nosaltres”.

Muntatge de les cares de Belén Esteban i Diego Arrabal

“Sort que veig que les coses no van tan bé”.

Aquestes indirectes d'Esteban, segons Arrabal, són fruit que continua apostant al màxim per la productora esmentada. Una empresa que “li està buscant un lloc, però caldrà esperar per veure què passa amb el projecte amb TVE o fins i tot amb Netflix. Tanmateix, té tota la pinta que la jugada no li sortirà bé, encara que Déu no ho vulgui perquè no desitjo el mal a ningú”.

➡️ Televisió

Més notícies: