Muntatge de Xavier Sardà durant l'especial de 'Crónicas Marcianas' al costat del plató del programa
TELEVISIÓ

El detall al plató de 'Crónicas Marcianas' que ha emocionat 18 anys després

Els fans de 'Crónicas Marcianas' han pogut gaudir d'una nit molt especial on Xavier Sardá ha reunit la seva tropa

Crónicas Marcianas ha tornat 18 anys després, i la veritat és que s'ha trobat amb una audiència completament emocionada.

Tot i el pas del temps, els espectadors s'han mostrat encantats amb la tornada d'un programa tan gamberro i que va fer autèntica història a la televisió.

De fet, han deixat molt clar a les xarxes socials com troben a faltar aquest tipus de format. Un programa que formava els fonaments de la Telecinco més autèntica. Una cosa que molts arriben a descriure com un autèntic fenomen social.

Captura de Xavier Sardà a la promo de Cròniques Marcianes a Telecinco
'Crónicas Marcianas' torna 18 anys després | Mediaset

De fet, un detall concret ha aconseguit emocionar l'audiència, i és que s'han encarregat de recrear el mític plató.

Una cosa que han confirmat els mateixos col·laboradors del programa. "És el mateix plató", ha comentat la Paz Padilla sense donar crèdit.

És més, destaquen el fet que en una època sense xarxes socials, un programa fos capaç de reunir tot un país per desconnectar de les classes, la feina o els problemes quotidians.

Captura del plató de 'Crónicas Marcianas' a Telecinco
Plató de 'Crónicas Marcianas' 18 anys després | Mediaset

I els fans s'han mostrat completament d'acord, aplaudint la tornada d'aquest mític format. És més, les xarxes s'han omplert de comentaris molt positius sobre això.

Cróniques Marcianas torna a Telecinco amb magnificència

"Va ser un gran programa; un xou divertit, transgressor, amb molts personatges divertits i alguns irritants. Temes xafarderia i temes conflictius. Ho tenia tot", es pot llegir.

"És història. Un programa gamberro i revolucionari, que va canviar la manera de fer televisió. Mostrant les entranyes de la tele. El mateix que el faria inconcebible actualment és el que va provocar que fos un èxit d'audiències".

I és que Crónicas Marcianas arribava a marcar gairebé un 50% de share cada nit, convertint-se en el programa més vist de la seva franja.

"No em puc treure el somriure de la cara veient Crónicas Marcianas.Que gran va ser aquest programa! Ploraré de l'emoció", han comentat.

Tot i que també hi ha qui opina que ho tenen molt difícil. "Crec que és molt difícil recuperar Crónicas Marcianas perquè són altres temps i en la comparació hi hauria la sepultura", consideren.

"Però crec que seria molt interessant construir un nou univers surrealista, desvergonyit i atrevit per a les matinades de Telecinco. El talent hi és", apunten.

"Mare meva! És or! Quins records! Va deixar un buit a la televisió que ningú ho ha sabut ocupar", prossegueixen els comentaris.

De fet, les crítiques més grans les ha rebut la Paz Padilla, i és que molts han mostrat el seu descontentament davant la presència de la còmica en el retrobament. Sobretot, quan amb prou feines va protagonitzar alguns esquetxos.