Muntatge de fotos de José Luis Gil amb l'edifici de 'La que s'acosta' de fons i el logotip al costat

TELEVISIÓ

El detall de 'La que se avecina' amb José Luis Gil que no ha passat desapercebut

'La que se avecina' ha tingut molt present José Luis Gil durant la seva última temporada, on els seus companys li han rendit una sèrie de petits homenatges

José Luis Gil ja fa dos anys que lluita amb les seqüeles de l'ictus que li va canviar la vida i que, de moment, no li permet tornar a l'actuació.

Tot i això, els seus companys de La que se avecina han tornat a demostrar una vegada més que el tenen molt present. I és que Gil era i continua sent molt estimat per tots els que l'envolten.

D'aquesta manera, en aquesta última temporada que s'acaba d'estrenar de la sèrie, ni més ni menys que la número catorze, podem veure petites picades d'ullet al personatge de l'Enrique Pastor, a qui donava vida el José Luis.

Actors i actrius de la sèrie de Telecinco 'La que se avecina' amb cara d'ensurt en una escena de la sèrie
Els companys de José Luis Gil el tenen molt present | Mediaset

Recordem que a la sèrie van explicar la inesperada sortida del José Luis Gil mitjançant un llarg viatge als Estats Units, on s'encarregaria de cuidar el seu fill Dylan. Una manera de deixar-li també una porta oberta a la seva possible tornada.

De la mateixa manera, a la sèrie han seguit tenint-lo més que present i ho han fet mitjançant fotos exposades als mobles, comentaris sobre la seva nova vida lluny de Contubernio 49 i nombroses mencions al personatge de l'Enrique.

Sens dubte, una bona manera de manifestar que la presència del personatge segueix encara molt latent, encara esperant poder reincorporar-se algun dia a la ficció.

José Luis Gil segueix lluitant contra les seqüeles del seu ictus

Lamentablement per als fans, les últimes paraules que compartia sobre això la filla del José Luis Gil no van resultar ser gaire encoratjadores.

I és que la Irene alertava sobre quina era la dura realitat a què ha hagut de fer front la família. Així, explicava que ells ja tenen assumit que ja res no tornarà a ser igual.

"M'agradaria que ell pogués respondre als vostres missatges. No és així", es lamentava, agraint també totes les mostres d'afecte que havien rebut.

José Luis Gil, amb rostre de preocupació, interpretant Enrique Pastor a la sèrie 'La que se avecina'
El personatge d'Enrique Pastor era un dels més estimats | Mediaset

"És un cop terrible i que costa encaixar, estem 'en ello'", reconeixia sobre això. "Lluitem per afrontar aquesta situació que és molt complexa i dolorosa".

Pel que fa a certs companys de professió com el Pablo Chiapella, l'actor es mostrava més optimista sobre el seu estat, assegurant que "està bé físicament, traient el problema que li impedeix treballar de moment".

➡️ Televisió

Més notícies: