Muntatge de Roger Padrós amb la mà al cap sobre fons difuminat i cercle d'home feliç per una pluja de diners
TELEVISIÓ

Destapen la cara oculta d'Eufòria de TV3: 'Ells s'estan forrant'

Roger Padrós, aspirant a representant espanyol d'Eurovisió 2024, ha explicat per què no va voler participar al concurs de la televisió catalana

Roger Padrós és un dels 16 aspirants a ser el representant d'Espanya a Eurovisió a l'edició del 2024. El cantant de 26 anys ho farà amb una cançó en català al Benidorm Fest que començarà el 30 de gener.

Tot i això, en una entrevista al programa Aquí Catalunya de la Cadena SER ha revelat que va estar a punt de participar en la primera edició d'Eufòria de TV3. “Vaig estar a punt d'entrar a la primera edició d'Eufòria, però vaig dir que no. Em van seleccionar entre els 16 i vaig dir que no signaria aquell contracte”, explica a l'entrevista.

"Ells s'estan forrant"

El cantant assenyala que els motius van ser: “La meva situació personal en aquell moment no confluïa amb les coses que s'havien de signar”, encara que no ha arribat a comentar quins eren els motius concrets per no voler firmar.

Un altre concursant d'aquella edició, el finalista Triquell, també ha estat crític alguna vegada amb el programa. "Ells s'estan forrant mentre jo no he vist ni un euro encara d'aquest programa, ni tan sols de la gira estem ben pagats...", va recordar l'entrevistador, Pablo Tallón.

“Vaig decidir prioritzar la meva música”

“Em vaig llegir el contracte i hi havia coses que pensava: estic en un moment que tinc música, tinc ganes de seguir endavant i això no m'encaixa ara”, comenta Padrós, alhora que reconeix que “vaig plorar molt quan vaig dir que no”. “En certa manera tens la mel als llavis de dir: potser em faig popular i tinc mercat a Catalunya. Però vaig decidir prioritzar la meva música, el meu art i no fer-me segons quines coses”, diu per concloure.

Anteriorment, Padrós ja havia participat en la setena edició de la Veu i l'any 2022 va presentar el seu primer àlbum “La vida és millor”.

Benidorm Fest 2024

Ara el jove cantant català actuarà al Benidorm Fest 2024, que decidirà el representant espanyol per al festival d'Eurovisió que tindrà lloc l'11 de maig. Aquest es portarà a terme a Malmö, Suècia, després de la victòria l'any passat de Loreen amb la cançó 'Tatto'. Ho farà amb el tema en català 'El Temps'.

Les semifinals de preselecció començaran el 30 de gener i s'allargaran fins a l'1 de febrer, i la final tindrà lloc el 3 de febrer.