Muntatge de fotos de primer pla de Kate Middleton i Gabriela Munro, totes dues somrients amb signes d'interrogació al costat
TELEVISIÓ

Descobreixen la doble de Kate Middleton a ‘Factor X’: així és Gabriela Munro

La doble de Kate Middleton va poder ser aquella que acompanyava el príncep Guillem al famós vídeo de les compres

Kate Middleton ha estat al focus mediàtic en moltes ocasions, però mai com aquest any. El motiu és que, molt abans que acabés reconeixent que pateix un càncer, va suscitar molts rumors la seva notable absència a la vida pública i el seu ingrés hospitalari.

Aquestes especulacions es van intentar fer callar amb un vídeo en què Kate Middleton sembla que feia les compres amb el seu marit, el príncep Guillem. Tot i això, van sorgir dubtes que fos ella qui sortia en aquestes imatges. I ara aquests dubtes s'han tornat a posar sobre la taula, ja que s'ha revelat que té una doble.

Aquesta jove molt semblant a ella respon al nom de Gabriela Munro Douglas. I, entre altres curiositats, s'ha descobert que té un passat televisiu. Sí, perquè ha arribat a participar en el concurs musical Factor X.

Plànol mitjà de Gabriela Munro amb rostre somrient

La doble de Kate Middleton va participar en Factor X

Kate Middleton, que segueix amb el seu tractament contra el càncer, va haver de fer recentment un comunicat per explicar la malaltia que pateix. I és que les xerrameques eren constants sobre el seu estat de salut. Aquestes van augmentar encara més amb aquest vídeo on es mostrava amb el príncep Guillem al supermercat.

En aquell moment, es va dir que la nora de Carles III apareixia massa prima i hi va haver els que van exposar que aquesta no era ella, que era algú que se li assemblava. I ara aquesta teoria ha cobrat força al programa Fiesta. La raó és que s'ha insinuat que l'acompanyant de Guillem en aquestes imatges era la seva doble, Gabriela Munro Douglas.

Captura de Kate Middleton amb el príncep Guillem

Concha Calleja ha estat l'encarregada de donar totes les dades d'aquesta jove desconeguda al programa. Així, ha revelat que “el clon de la princesa de Gal·les” ha arribat a concursar en el famós programa musical Factor X. En aquest talent va intentar demostrar les seves qualitats vocals, però no va aconseguir l'èxit que esperava.

Quan va triomfar va ser, a partir de 2011, en ser fitxada per una agència de dobles. Des de llavors, treballa entre cinc i nou hores diàries “a canvi de 1.100 € al dia”.

En concret, se sap que, gràcies a la seva tasca, ha arribat a presenciar la jornada d'obertura dels Jocs Olímpics de Londres el 2012. Fins i tot, Calleja ha assenyalat que ha aconseguit fer una gira real per Austràlia el 2014, alhora que Kate i el seu marit.

Muntatge de fotos de pla curt de Kate Middleton i Gabriela Munro, totes dues amb rostre somrient

Això sí, ha indicat que no hi ha confirmació oficial que la doble de Kate Middleton “s'hagi contractat des de palau per fer aquestes coses. Tot això que estic dient és extraoficial”.

“La doble de la reina Elisabet sí que va ser oficial i la va tenir durant 30 anys. A més, això no és perquè la substitueixi. És perquè ella descansi als actes oficials quan cal fer assajos, per fer preses d'imatge…”.

Més dades de la doble de Kate Middleton

A més de tot això que s'ha exposat, d'aquesta jove tan semblant a la dona de Guillem s'han assenyalat a Fiesta més dades d'interès. Per exemple, que al seu compte d'Instagram es fa dir Kate Lookalike i que es presenta com a “la doble de Kate Middleton. Segueix la meva aventura reial”.

De la mateixa manera, s'ha recalcat que fins ara es coneix que ha estat calcant els gestos i els estilismes de la futura reina anglesa. Tant és així que fins i tot es va arribar a comprar una panxa de silicona per simular un dels embarassos de la nora de Carles III.

I, per si no n'hi hagués prou, viu les mels de la fama. Sí, perquè li demanen fotos pels carrers, en creure que és Kate, i ha arribat a ser imatge de campanyes publicitàries.

➡️ Televisió

Més notícies: