Muntatge de fotos de primer pla de Bárbara Rey, amb rostre molt somrient, i el cartell de la sèrie 'Cristo y Rey' de fons

'Cristo y Rey', la sèrie d'Antena 3 que destapa el gran secret de Bárbara Rey

'Cristo y Rey' aprofundeix en la vida personal més complicada de Bárbara Rey

Cristo y Rey és el títol de la sèrie de la qual avui més es parla. Primer, perquè, després de passar per Atresplayer Premium, aquesta nit s'estrena obert a les 22:45 a Antena 3. Segon, perquè ens acosta la vida privada de dos dels famosos més coneguts d'aquest país: Bárbara Rey i el seu exmarit, Ángel Cristo.

Cristo y Rey, en concret, posarà sobre la taula com va ser realment la seva història d'amor i de desamor. I per això revelarà, per exemple, el que la vedet va amagar durant molt de temps: els maltractaments que li va infringir el domador.

Cristo y Rey dona llum sobre el misteri ocult de Bárbara Rey

Cristo y Rey, per fi, arriba aquesta nit a la televisió en obert. Per això, tots els espectadors podrem gaudir d'aquesta sèrie que no deixa indiferent ningú. I és que explica amb detall com va començar i es va desenvolupar la relació entre Ángel i Bárbara.

Els inicis de la seva història d'amor, el naixement dels fills i la passió que regnava entre ells tenen cabuda en aquesta ficció. No obstant això, sorprendrà per alguna cosa més: perquè revela el secret que ella va mantenir durant molt de temps. I no, no és la seva relació amb el rei Joan Carles, ens estem referint que el seu marit la va maltractar.

A Cristo y Rey, els espectadors podran veure, tal com ha explicat el productor Daniel Écija, que “Ángel es va convertir en un monstre. El món de l'alcohol i la cocaïna no eren un bon adob per a la seva relació”. Les seves addiccions i la seva gelosia malaltissa van fer que el domador comencés a maltractar sistemàticament la seva dona, que va viure un autèntic calvari per això.

Belén Cuesta i Jaime Lorente en una escena de la sèrie d'Antena 3 'Cristo y Rey', la qual tracta de la vida de Bárbara Rey
'Cristo y Rey' relata com la història d'amor es va transformar en dolor pur per a Bárbara | Atresmedia

Els televidents de Cristo y Rey seran testimonis d'aquells moments de patiment, que han interpretat a la perfecció els seus protagonistes: Jaime Lorente i Belén Cuesta. Dos actors que n'han parlat a El Periódico.

Ell, que interpreta el domador, ha afirmat que “l'aparició de la droga a la vida d'Ángel és una cosa molt tràgica i fosca, un viatge a l'infern”. L'actriu, per part seva, ha assenyalat que “una dona lliure i transgressora com Bárbara va entrar en això. I la societat la va jutjar i la va culpar”.

“Una dona que va ser reina del pit i cuixa semblava que no podia ser víctima del maltractament. I va haver de lluitar contra això i defensar-se com va poder. A la sèrie es veu com la societat va ser molt injusta”.

Cristo y Rey: més temes que abordarà a fons en els seus vuit capítols

Cristo y Rey, a més del maltractament, abordarà altres temes que en l'època que van viure tothom en parlava. Per exemple, s'exposarà la polèmica que va suposar que ella i Rocío Dúrcal protagonitzessin una escena íntima a la pel·lícula Me siento extraña. I fins i tot també es tractarà la famosa 'nit d'amor' que ella va viure en realitat amb Chelo García Cortés.

Així mateix, la sèrie d' Antena 3 explicarà l'ascens mediàtic de la vedet gràcies al programa Palmarés i l'èxit del seu marit amb el circ. Sense oblidar tampoc l'escàndol que va tenir lloc amb l'estranya i inesperada mort de l'actriu Sandra Mozarowsky, que va morir amb 18 anys després de caure d'un segon pis.

Belén Cuesta i Jaime Lorente en una escena de la sèrie d'Antena 3 'Cristo y Rey', la qual tracta de la vida de Bárbara Rey
'Cristo y Rey' també aborda més aspectes importants de la vida de la parella | Atresmedia

Per descomptat, la figura del rei Joan Carles també tindrà presència a Cristo y Rey. Així, es revelarà com ell la va conquistar, com eren les seves trobades íntimes i, fins i tot, com va descobrir l'afer la reina Sofia. Encara més, es mostra que aquesta no es va quedar de braços plegats i va intentar ordir la seva venjança contra l'amant del seu marit.