Primer pla de Roberto Leal com a presentador del Desafiament d'Antena 3
TELEVISIÓ

Les conseqüències que ha patit Roberto Leal per intentar ajudar Pablo Castellano

Roberto Leal s'ha vist ficat de ple en un conflicte inesperat per sortir en defensa de Pablo Castellano

Roberto Leal compagina actualment la seva feina com a presentador de Pasapalabra amb la de conductor d'El Desafío. Un format aquest últim que està afrontant la seva recta final i, per això, la tensió i els nervis estan a l'ordre del dia. Tant és així que ha protagonitzat un moment absolutament inesperat.

El que ha passat és que Roberto Leal ha volgut sortir a ajudar un dels concursants, concretament de Pablo Castellano. I aquest gest noble li ha costat un enfrontament amb un dels membres del jurat. Ni més ni menys que amb Santiago Segura.

Roberto Leal treu la cara per Pablo Castellano i viu un instant tens a El Desafío

Roberto Leal sempre es mostra molt empàtic amb els concursants d'El Desafío, als quals intenta donar suport i animar en tots i cadascun dels reptes. I això és precisament el que ha fet en una de les seves darreres emissions amb Pablo Castellano, que està al disparador per la seva relació amb María Pombo i per un assumpte familiar.

En concret, el jove influencer havia demanat a l'organització del programa poder fer per segona vegada la prova de l'apnea. El motiu és que quan la va dur a terme estava malalt i tenia clar que podia superar la marca que va registrar.

Roberto era coneixedor de la petició del noi, que va ser acceptada. I així, abans que aquest repetís el repte, ha explicat els fets als espectadors. Ha dit: "Es va proposar a direcció si podia tornar a fer l'apnea".

“Direcció va acceptar. I el jurat va assumir el que va dir direcció”.

Muntatge Santiago Segura juntament amb Roberto Leal i Pablo Castellanos a 'El Desafío'

Leal ha intentat així aclarir els esdeveniments, alhora que ha defensat la postura de Pablo. Tot i això, ha topat amb una cosa inesperada: visiblement seriós, li ha replicat Santiago Segura, membre del jurat. I és que aquest ha manifestat: “El jurat no va acceptar res”.

“Nosaltres valorem. Però no és una cosa que ens hagi agradat”.

Davant aquest comentari, el sevillà ha decidit no quedar-se callat i ha respost, augmentant la tensió amb Santiago. Ho ha fet afirmant: “El jurat va acceptar perquè li paga direcció i producció executiva”.

Roberto Leal és testimoni per segona vegada del descontentament pels fets

Roberto Leal ha donat suport a Castellano en el seu segon intent d'apnea, que ha sortit fenomenal. Per això, ha aconseguit batre el rècord de la temporada en arribar gairebé als quatre minuts. I això ha suposat que hagi rebut els aplaudiments de tot el món.

El sevillà ha volgut donar la paraula al jurat després de l'espectacular repte de Pablo i aquí s'ha viscut un altre instant molt tens. Tot perquè Segura ha tornat a reiterar que no estava d'acord amb el fet que aquell hagués repetit la prova. Ha afirmat: "No es pot tornar a fer perquè no estava satisfet".

I, en aquest cas, aquest ha topat amb el suport incondicional de Juan del Val. Aquest, encara que igual que Santiago ha acabat donant un deu a l'influencer, ha estat contundent. Segons el seu punt de vista, “suposa un greuge comparatiu amb altres companys”.

Fotografia de Pablo Castellano amb neoprè amb Roberto Leal a El Desafío

Sigui com sigui, el programa de Leal ha donat l'oportunitat al marit de Mario Pombo i aquest l'ha aprofitada molt bé. De fet, ha estat el guanyador d'aquesta vetllada d'El Desafío i, a més, ha esdevingut el primer finalista de l'edició.

➡️ Televisió

Més notícies: