Muntatge de foto de Jorge Fernández mirant a càmera amb la cara seriosa i el plató de 'La Ruleta de la Suerte' de fons

TELEVISIÓ

Un concursant de 'La Ruleta' desobeeix Jorge Fernández i s'emporta una sorpresa

Jorge Fernández ha trobat un participant a 'La ruleta de la suerte' que ha fet cas omís als seus consells

La ruleta de la suerte ha estat testimoni aquesta setmana d'una situació compromesa. El programa d'Antena 3 presentat per Jorge Fernández donava pas a un concursant que tenia clar què volia fer. Tot i les advertències del conductor de l'espai, el participant del faristol groc va continuar endavant i va provocar una situació fins ara mai vista.

En els gairebé 18 anys de Jorge Fernández al capdavant de La ruleta de la suerte, el presentador d'origen basc suma moltes hores davant de la càmera. Un temps que li serveix, de vegades, per aconsellar els concursants per evitar que s'equivoquin. Justament això és el que passava aquest dimarts quan Rafa, des del faristol groc, es disposava a resoldre un panell.

El presentador de La ruleta de la suerte s'ha vist en una situació insòlita

Quan només faltaven dues lletres per conèixer la frase amagada, el concursant es mostrava decidit a resoldre. Va ser llavors quan Jorge Fernández li suggeria que potser tenia pocs diners i que podia sumar una mica més a la quantitat acumulada.

Rafa, però, es mantenia ferm en la seva postura de resoldre sense ni tan sols saber quants diners tenia llavors a la butxaca.

"No ho vull saber", insistia Rafa, sense voler esperar més disposat a dir una vegada per totes el contingut del panell.

Aleshores ha estat quan s'ha produït el moment més cridaner de tots. El concursant, ignorant completament el presentador, es dirigia pel seu nom a Laura Moure, indicant-li el desig de tirar endavant i resoldre una vegada per totes.

“Laura, resolc!”, unes paraules que han provocat les rialles entre el públic i la reacció del presentador. “Jorge, passo de tu, Laura, resolc”, repetia el concursant deixant atònit el presentador després d'això que acabava de presenciar. Una situació, sens dubte xocant, que fins ara no s'havia produït.

Finalment, el concursant ha revelat la paraula amagada i ha rebut l'ovació del públic present al plató. Jorge Fernández li preguntava si era coneixedor de la quantitat que hi havia al seu marcador, i Rafa ha contestat amb una negativa. El concursant, que ha reconegut que s'havia posat molt nerviós, ha celebrat que acumulava al seu marcador una quantitat de 1100 €.

El concursant del faristol groc ha ignorat completament Jorge Fernández

No és habitual el que ha passat a La ruleta de la suerte. Precisament l'experiència que té el presentador al concurs li permet, de vegades, avançar-se a determinades situacions. Jorge Fernández ha insistit, més d'una vegada, que les presses no són bones a l'hora de prendre decisions al programa.

Muntatge amb 'La Ruleta de la Suerte' al fons, Jorge Fernández sorprès i Laura Moure somrient
El concursant ha ignorat Jorge Fernández i s'ha dirigit directament a Laura Moure | e-noticies.cat, Atresmedia

Fa alguns mesos el presentador es dirigia a una concursant per donar-li un consell que bé podria servir a tots els convidats de La ruleta. “A l'hora de resoldre anem a poc a poc, que després ho emboliquem”. Una frase que podria haver vingut molt bé a Rafa, el concursant del faristol groc que insistia a tirar endavant sense fer cas a ningú.