Muntatge del plató de 'La Ruleta de la Suerte', Jorge Fernández parlant amb una camisa de quadres i la concursant Lu

TELEVISIÓ

La concursant de 'La Ruleta' que ha batut un rècord gràcies a Jorge Fernández

Jorge Fernández ha estat de gran ajuda per a la participant, que ha aconseguit una cosa realment sorprenent

Jorge Fernández manté diàriament una relació estupenda amb els participants de La Ruleta de la Suerte, amb els quals riu i viu moments de tota mena. I a ells també els ajuda més d'una vegada amb les seves recomanacions. Bona mostra d'això últim és el que ha passat en una de les emissions més recents.

Exactament, Jorge Fernández ha donat un consell a una concursant, que ha resultat molt valuós. Sí, perquè, gràcies a aquest, ha aconseguit batre un rècord i guanyar una suma rellevant.

Jorge Fernández dona una ajuda inestimable a la participant

Jorge Fernández últimament ha vist els concursants de La Ruleta aconseguir èxits fins ara inaudits. I a alguns els ha hagut d'aconsellar per evitar que passessin a la història del concurs com els pitjors quant a diners aconseguits.

El presentador basc, en aquest afany per ser-los d'ajuda, ha tornat a ser clau en el destí d'una participant, Lu. La jove malaguenya només tenia 25 €, però, mentre resolia el panell, ha caigut a la casella dels 150 €. En fer-ho, ha endevinat la lletra 's', que hi era set vegades, i així ha batut un rècord: d'una sola vegada i en segons ha aconseguit 1075 €.

Captura de 'La Ruleta de la Suerte' amb la concursant Lu riendo el 20 de febrer de 2024
Jorge Fernández ha vist com ha estat d'inaudita la tirada de Lu | Atresmedia

Per si no n'hi hagués prou, ha continuat tirant amb encert i ha augmentat el seu marcador. Tanmateix, Jorge li ha recomanat que amb la quantitat que tenia guanyada hauria de protegir-la, ja que s'estava arriscant i podria perdre-la en caure en una mala casella. Aquesta recomanació l'ha tingut en compte i ha decidit seguir-la.

Fernández ha vist així que la noia ha resolt el panell i s'ha embutxacat la barbaritat de 1225 €. Tot per descobrir el que la prova amagava: “Echarte unas risas con las batallitas de tus abuelos” (en català, 'riure amb les batalletes dels teus avis'). D'aquesta manera, ha pogut oficialitzar el seu èxit.

Captura de 'La Ruleta de la Suerte' amb Jorge Fernández mirant cap avall amb una camisa de quadres el 20 de febrer de 2024
Jorge Fernández ha donat el millor consell a la concursant | Atresmedia

Jorge Fernández al·lucina amb la segona ratxa de sort de Lu

Jorge Fernández ha estat testimoni de la manera com la jove ha superat els 1000 € en qüestió de segons. I aquesta gesta l'ha tornada a repetir poc després, encara que sembla increïble.

El presentador ha vist que, en el panell amb pot, ella ha tingut l'atzar una altra vegada del seu costat. Ha tornat a caure a la casella dels 150 € i, gràcies a això, després d'encertar que la lletra 'c' estava repetida diverses vegades, ha ampliat el seu marcador increïblement. Ha passat de tenir-hi 100 € a assolir els 1000 €.

Quantitat que ha superat després de resoldre la prova i afegir 1250 € al seu compte. Per això, ha acabat acudint al repte final amb 3675 €, quantitat que s'ha endut a casa després de no haver estat capaç de superar-lo.

Captura de 'La Ruleta de la Suerte' amb Jorge Fernández i els concursants fent l'onada amb el públic el 20 de febrer de 2024
Jorge Fernández ha assistit a la segona ratxa de fortuna de la concursant | Atresmedia