Muntatge de Marta Riesco al carrer com a reportera i al costat una retallada de la cara de David Bustamante somrient en un photocall

TELEVISIÓ

El concurs on podria reaparèixer Marta Riesco per cantar amb David Bustamante

Marta Riesco ha confessat el programa en què li agradaria participar i que faria tenir com a company David Bustamante

Marta Riesco està afrontant un moment complicat, ja que s'haurà d'enfrontar pròximament a Ana Rosa Quintana davant un jutge. Tot perquè aquesta va procedir a acomiadar-la després de la polèmica que va viure amb Antonio David, Rocío Carrasco i fins i tot Anabel Pantoja. I mentre arriba aquest moment, Marta Riesco ha decidit intervenir al nou podcast [EN]Rosa, del nostre diari.

Marta Riesco, en aquest espai, ha fet diverses confessions realment interessants, però una ha cridat poderosament l'atenció de tot el món. Ha reconegut que li encantaria participar en un programa en concret, on cantaria i tindria de company David Bustamante. Ens estem referint a Tu cara me suena.

Marta Riesco reconeix que li agradaria cantar i participar a Tu cara me suena, on coincidiria amb David Bustamante

Marta Riesco està absolutament centrada en la preparació del judici contra la que va ser la seva productora a Telecinco, que tindrà lloc el 22 de febrer. Tot i que això no li ha impedit entrar en directe al recentment inaugurat podcast d'E-Notícies. Hi ha parlat de molts assumptes i entre ells fins i tot dels projectes que li agradaria afrontar.

Així, l'ex d'Antonio David s'ha sincerat i ha admès que, ja que canta, estaria encantada de participar a Tu cara me suena. Davant d'aquesta confessió se li ha plantejat que seria meravellós que concursés i es fiqués a la pell de Rocío Jurado. Una proposta davant la qual ha reaccionat dient: “Jo en soc molt fan”.

“És una de les millors veus del món. Fins i tot és la millor artista que hem tingut i en tindrem”.

Aquest desig de Marta Riesco hauria de ser escoltat per Antena 3 i pel programa d'imitacions esmentat. I és que, sens dubte, la seva presència faria parlar molt i generaria expectació.

Captura del podcast E-N Rosa on es veu els dos presentadors del programa i una captura de Marta Riesco, que és la convidada del programa
Marta Riesco ha confessat al nostre podcast que aquest projecte li faria il·lusió | E-Noticies

Si se li acabés fent aquesta oferta i ella acceptés, Riesco es convertiria en companya de David Bustamante. I no només d'ell, també d'altres famosos que ja s'han confirmat per a la pròxima edició. Aquest seria el cas, per exemple, de la còmica Valeria Ros, col·laboradora de Zapeando, i de la presentadora Raquel Sánchez Silva.

Així mateix, la que fos reportera de Telecinco ha explicat que tampoc rebutjaria convertir-se en concursant a MasterChef, encara que la cuina no és el seu fort. Això sí, ha deixat clar que el reality en què no participaria de cap manera és Supervivientes. I això que anys enrere es va especular amb la possibilitat que ella marxés a l'illa per una sucosa xifra.

#001 [E-N] Rosa: Marta Riesco

Marta Riesco dona altres titulars molt interessants

Marta Riesco ha ofert més declaracions realment atractives en la seva intervenció en aquest mitjà. Per exemple, ha explicat que, des que es va separar d'Antonio David, no s'ha tornat a enamorar.

Tot i això, ha admès que “m'estic divertint molt”. A més, encara que no ha donat cap nom, ha confessat que en aquest temps de solteria ha estat amb algun famós.

Pel que fa a la seva confrontació judicial amb Ana Rosa, ha deixat clar que “tinc molta esperança que les coses vagin bé. D'una banda, tinc ganes que s'acabi del tot i de l'altra, em fa por sentir-me malament i patir l'ansietat que em produeix. Però, per sort o per desgràcia, ja serà el final”.

Muntatge de Marta Riesco i Ana Rosa cara a cara, la primera en una entrevista i Ana Rosa posant en un photocall, les dues vestides de gala i somrient
Marta Riesco està a punt de resoldre els seus problemes judicials amb la productora de Quintana | e-noticies.cat, Europa Press

Després, en un qüestionari ràpid, ha afirmat amb rotunditat que el millor i el pitjor que té és la sinceritat. Per si no n'hi hagués prou, ha exposat que l'ha decebut Joaquín Prat. Presentador de qui va ser companya durant molt de temps a El programa de AR.