Fotomuntatge de Ricard Ustrell i Jordi Basté
TELEVISIÓ

La clatellada de Ricard Ustrell a Jordi Basté després del seu nou fitxatge estrella

Ricard Ustrell ha anunciat aquest 19 de gener a 'El matí de Catalunya Ràdio' el fitxatge d'un famós periodista

Catalunya Ràdio té un nou fitxatge. Es tracta d'un dels periodistes més famosos de Catalunya i, de fet, va treballar fins fa ben poc a Rac1. Emissora que va decidir acomiadar-lo i cancel·lar el seu programa.

Es tracta del presentador Albert Om. 'El matí de Catalunya Ràdio' presentat per Ricard Ustrell, ha començat aquest 2024 amb diverses novetats. Una és que Marta Romero, periodista que s'encarregava de liderar el matinal cada divendres, ha estat apartada.

Tot i això, la presentadora segueix formant part de l'equip de Catalunya Ràdio. Alhora, Ricard Ustrell ha estat l'encarregat d'agafar les regnes del programa cada dia, inclòs els divendres. Ara, s'ha anunciat una altra notícia 'bomba'.

La bufetada de Ricard Ustrell a Jordi Basté

Tal com ha anunciat el mateix Ricard Ustrell aquest divendres 19 de gener, Albert Om formarà part del seu equip. "Albert, els dimarts a les 10 del matí que faràs ara? La nostra relació no pot acabar aquí", sentenciava el presentador.

"Els dimarts? Sí, home és clar. Quan comencem?", ha respost Albert Om. "Dimarts que ve. És de debò eh", ha conclòs Ricard Ustrell. D'aquesta manera, s'ha confirmat la participació d'Albert Om a 'El matí de Catalunya Ràdio' on tindrà una secció pròpia.

Cada dimarts podrem escoltar Albert Om conversant i entrevistant gent sobre temes d'actualitat mentre passeja pel carrer. Així, amb aquesta incorporació, Albert Om confirma la seva entrada definitiva a la corpo, ja que cal recordar que va estar presentant 'Una altra història' a TV3.

Aquest nou fitxatge es pot interpretar com una bufetada de Ricard Ustrell Jordi Basté, ja que Albert Om presentava a Rac1 el programa 'Islàndia', però va ser cancel·lat l'estiu passat.

Fotomuntatge d'Albert Om amb un micròfon de Rac1
Albert Om va ser acomiadat de Rac1. | TV3, RAC1

Albert Om va ser acomiadat de Rac1

El 10 de maig passat, va saltar la notícia de l'acomiadament d'Albert Om de l'emissora de Jordi Basté. Tal com va afirmar el Diari Ara, la directiva de l'emissora de ràdio va prendre la decisió de cancel·lar el programa del presentador.

L'acomiadament va poder venir motivat per problemes econòmics a l'emissora de ràdio del Grup Godó. I és que tal com va comunicar el mitjà esmentat anteriorment, Rac1 volia retallar despeses.