Muntatge en primer pla de Christian Gálvez i María Patiño somrient i el logotip de Telecinco

TELEVISIÓ

Christian Gálvez, capaç de canviar el futur de María Patiño a Telecinco

Christian Gálvez assumeix un nou repte que suposarà tenir a les mans la continuïtat de la María Patiño

Christian Gálvez fa dies que no és a Telecinco després de la cancel·lació del seu concurs 25 palabras. Tanmateix, això no vol dir que la cadena no hi confiï. Passa tot el contrari, segons el que ara s'ha desvetllat.

Pel que sembla, el Christian Gálvez assumirà un repte molt important en l'àmbit professional, que farà que tingui a les mans la continuïtat de la María Patiño a Mediaset. I és que la productora, Fénix Media Audiovisual, serà la que ara s'encarregarà d'emprendre el programa que ella presenta. Ens estem referint a Socialité.

Christian Gálvez s'encarregarà de produir l'espai de María Patiño

El Christian Gálvez viu un moment molt feliç. Primer, perquè el naixement del seu primer fill amb la Patricia Pardo és imminent. Segon, perquè té diversos projectes professionals sobre la taula.

Entre aquests reptes destaca el que ara ha revelat en exclusiva Algo pasa TV. En concret, aquest mitjà ha publicat que Telecinco ha fet un pas que deixa de manifest el que confia en el presentador madrileny. Un pas que, així mateix, significa un nou cop per a la productora de la qual pretén desvincular-se del tot, La Fábrica de la Tele.

El que ha passat és que la cadena ha retirat a l'esmentada productora el que emprengui la realització de Socialité, que presenta la María Patiño. Ha decidit que aquest espai s'encarregui a partir d'ara l'empresa del Christian, Fènix Media Audiovisual.

María Patiño presentant Socialité al plató de Telecinco aquest diumenge 5 de novembre
Christian Gálvez, a través de la seva productora, conduirà ara 'Socialité' | Mediaset

Canvi aquest amb què Mediaset pretén seguir fent desaparèixer per sempre de la seva graella qualsevol element que tingui a veure amb l'univers Sálvame. Per això, aprofitant que acaba el contracte amb la companyia de l'Óscar Cornejo i l'Adrián Madrid, ha confiat aquesta producció del programa de cor a Gálvez i al seu equip.

Com es pot imaginar, que l'exmarit de l'Almudena Cid assumeixi aquest nou repte pot portar canvis importants a Socialité. És clar, perquè pot apostar per temes del cor més blancs i fins i tot pot portar a determinar canvis a la plantilla. Canvis que podrien afectar Patiño, que podria quedar-se al carrer si es decideix prescindir-ne.

D'aquesta manera, queda clar que el Christian té a les mans el present i el futur de la coneguda presentadora. I també el de la seva substituta Nuria Marín, ja que totes dues segueixen vinculades a La Fábrica de la Tele, cosa que podria ser un problema per als nous caps.

Muntatge de María Patiño i Christian Gálvez amb el logo de Socialité
Christian Gálvez haurà de decidir què fer amb María Patiño a Telecinco | Mediaset

Christian Gálvez té més projectes a Telecinco

El Christian Gálvez està enhorabona per aquest projecte que assumeix la seva productora a Mediaset. Però és que en té més amb l'esmentat grup mediàtic.

Així, per exemple, serà el presentador de l'adaptació d'un format alemany que porta per títol Celebrity School. Un espai on diferents famosos se sotmeten a diverses proves de coneixements, com si fos una tornada a l'escola.

Primer pla de Christian Gálvez com a presentador de 25 Paraules a Telecinco
Christian Gálvez estarà molt present aquest Nadal a Telecinco | Mediaset

I aquí no ha quedat tot, doncs, juntament amb la Verónica Dulanto, serà l'encarregat de conduir les gales de la nit de Nadal i la nit de Cap d'Any a Telecinco.