Muntatge de Lolita Flores somrient amb una jaqueta daurada, Chenoa somrient amb una blazer marró i camisa blanca, Concha Velasco mirant de banda amb els llavis vermells i el logotip d'Antena 3
TELEVISIÓ

Chenoa i Lolita Flores, testimonis de què passarà amb Concha Velasco a Antena 3

Chenoa i Lolita Flores són conscients que aquesta nit tindrà lloc un moment especial amb Concha Velasco

Chenoa i Lolita Flores viuran avui una vetllada molt especial. Repeteixen com a jurat de la nova edició de Tu cara me suena, que s'estrena aquesta nit, a partir de les 22:00, a Antena 3.

I, encara que com sempre, serà molt il·lusionant i interessant veure la primera actuació dels nous concursants, hi haurà una cosa molt més important. En concret, tant Chenoa com Lolita Flores seran testimonis d'excepció d'això que passarà amb Concha Velasco a la gala. Veuran en primera fila l'homenatge tan commovedor que se li farà a l'actriu i cantant morta recentment.

Chenoa i Lolita Flores veuran al·lucinades l'homenatge a Concha Velasco

Concha Velasco ha estat, és i serà una de les artistes més completes i estimades de la història del nostre país. Per aquest motiu, Antena 3 ha volgut retre-li un homenatge a ella, que va morir el mes de desembre passat als 84 anys. I ho farà dedicant-li un número molt singular, que serà l'encarregat d'inaugurar Tu cara me suena 11.

Així, la vetllada s'estrenarà amb una actuació emotiva que farà recordar la val·lisoletana. Però també dos grans artistes més que han mort aquests mesos. Ens estem referint a Carmen Sevilla, que va morir als 92 anys el mes de juny passat, i a María Jiménez, que va perdre la vida al setembre als 73 anys.

Aquestes tres grans figures, exactament, seran homenatjades per artistes rellevants del nostre país, que les interpretaran i imitaran sobre l'escenari. Al paper de Carmen hi haurà Merche, al de Maria es posarà Falete i al de Concha es trobarà Roko.

Captura de 'Tu cara me sona' amb Merche, Falete i Roko cantant

Totes tres es ficaran a la pell d'aquelles il·lustres artistes en un número que posarà la pell de gallina a tot el públic. Número que començarà amb declaracions d'aquelles i que continuarà amb els intèrprets esmentats versionant algunes de les cançons que les homenatjades van popularitzar. Ens estem referint a Estando contigo, Sensación i Mamá, quiero ser artista.

Això sí, en aquesta darrera cançó es reuniran tots tres per concloure l'actuació amb una brillantor espectacular. I no ho faran sols, ho faran amb la companyia dels nous participants. D'aquesta manera, es viurà un número espectacular, emotiu i especial que serà el millor començament d'aquesta temporada del concurs.

Chenoa i Lolita Flores coneixen altres detalls de què s'oferirà aquesta nit al públic

Chenoa i la seva companya de jurat Lolita tenen clar que l'estrena d'Antena 3 de Tu cara me suena serà del gust dels espectadors. I no només per aquest homenatge a Concha Velasco i a les seves companyes, també perquè els participants arriben amb una il·lusió enorme. Sense oblidar que estan desitjosos de sorprendre amb les seves imitacions i emportar-se la màxima puntuació cada nit.

Raquel Sánchez Silva, Bustamante, Julia Medina o Juanra Bonet són alguns dels famosos que en aquesta ocasió hi participen i que estan disposats a entregar-se al màxim. I ho demostraran des d'aquesta mateixa vetllada.

Els concursants de 'Tu cara me sona' a plató amb Manuel Fuentes

S'ha revelat que en aquesta temporada sorprendran i molt imitant artistes conegudíssims nacionals i internacionals. Entre ells, Bertín Osborne, Manuel Turizo, Tini i Nebulossa, grup que representarà aquest any Espanya a Eurovisió amb la seva Zorra.

Manel Fuentes, presentador del concurs, ja ha manifestat que “flipareu des del primer dia”, perquè ha exposat que els participants “venen fort”. Fins i tot ha afegit que “aquesta nova edició porta més espectacle, més sorpreses i un elenc que, des del primer dia, ho donarà tot”.

➡️ Televisió

Més notícies: