Muntatge del rebedor de casa seva i Pablo Chiapella
TELEVISIÓ

Així és la casa de Pablo Chiapella, on s'allunya del soroll de 'La que se avecina'

Pablo Chiapella ha fet d'aquest habitatge la llar perfecta per gaudir de la família que ha format amb la seva parella

Pablo Chiapella està entre els actors més reconeguts i estimats del nostre país, gràcies al seu paper d'Amador Rivas a La que se avecina. La sèrie li ha donat fama, reconeixement i afecte del públic. I també li ha servit per descobrir-hi la dona de la seva vida, Natalia Puente.

Amb ella ha aconseguit formar una família i crear una vertadera llar. Aquest és un habitatge còmode on ell troba el refugi perfecte per oblidar-se de la voràgine de la comèdia esmentada.

Pablo Chiapella: així és la seva llar

Pablo Chiapella ha aconseguit una economia pròspera des que va començar a treballar en La que se avecina. La ficció li ha donat diners i fama per participar en una gran quantitat de projectes, tant televisius com teatrals i cinematogràfics. Però també li ha donat l'oportunitat de trobar l'amor.

En concret, el d'Albacete va conèixer treballant-hi Natalia Puente, que tenia un lloc al departament d'estilisme. L'amor va sorgir entre tots dos i van iniciar una relació, que ara fa 17 anys. I fruit d'aquesta ha nascut la petita Valentina, de 7 anys.

Pablo, amb aquests diners que ha guanyat, ha pogut adquirir una casa que ha convertit en la seva llar i que comparteix amb les dues dones de la seva vida. Una llar on aconsegueix relaxar-se, oblidar-se de la feina i gaudir de la companyia d'aquelles.

Jardí de casa de Pablo Chiapella

És veritat que ell és força recelós de la seva vida privada, encara que això no treu perquè hàgim pogut anar veient detalls de la seva residència a través de les xarxes socials. Per exemple, hem pogut descobrir que compta amb un ampli jardí, on la seva filla i les seves mascotes s'ho passen d'allò més bé. I on gaudeixen de moments junts i amb amics.

Jardí on, sembla, disposa de piscina, segons algunes publicacions que ha fet. Per això aquesta passarà a ser el lloc favorit per a tots durant la temporada estival.

Més detalls de l'habitatge de Pablo Chiapella

A més de tot el que s'ha indicat, Pablo Chiapella ha compartit amb els seus seguidors més espais únics que té a casa seva. Entre ells, per exemple, la sala de cinema a què ha donat forma, per gaudir-ne, amb gran comoditat i la tecnologia més capdavantera, de sèries i pel·lícules.

Sala de cinema de casa de Pablo Chiapella

De la mateixa manera, el d'Albacete ha mostrat que a casa seva prevalen els colors blancs i grisos, així com una decoració minimalista i funcional. Tanmateix, això no evita que igualment hagi introduït notes de color vermell, com en mobles i nevera, per donar-li un toc modern i atrevit.

Cuina cada de Pablo Chiapella
➡️ Televisió

Més notícies: