Primer pla de José Luis Gil a Aquí no hi ha qui visqui

TELEVISIÓ

La casa on José Luis Gil supera l'ictus que el va fer fora de 'La que se avecina'

José Luis Gil continua recuperant-se d'aquell dur revés de salut, comptant amb el suport de la seva dona, fills i nets

José Luis Gil va veure canviar la seva vida de manera radical el 14 de novembre de 2021. I és que aquell dia va patir un ictus, que el va obligar a deixar de banda la seva professió. Sí, tant la seva carrera com a actor a la sèrie La que se avecina, com la seva tasca com a doblador.

Actualment, José Luis Gil continua recuperant-se de les seqüeles que li va deixar aquest problema seriós de salut. Ho està fent envoltat de la seva família ia casa seva, un pis a Madrid, que s'ha convertit en el seu refugi i en el recés de pau que requereix.

L'habitatge de José Luis Gil: així és el lloc on continua recuperant-se

José Luis Gil està absolutament retirat de la vida pública des de l'ictus que va patir. El motiu és que ha necessitat i necessita tranquil·litat absoluta, així com benestar, per poder afrontar-ne la recuperació amb calma. Recuperació en què està tenint el suport de la seva dona, Carolina Montijano, així com dels seus tres fills i dels seus nets, sense oblidar els seus amics.

L'actor saragossà està duent a terme aquest procés fonamentalment a casa seva, on viu amb la seva dona. Es tracta d'un pis a Madrid que hem pogut descobrir a poc a poc. Sí, a través de les fotografies que ell o el seu entorn han estat compartint a les xarxes al llarg dels anys.

Per exemple, hem descobert que hi ha un saló on pren protagonisme una xemeneia de color blanc. Aquesta és l'encarregada de donar-li la calidesa necessària a la llar per gaudir de la calma i també de les reunions amb familiars i amics. A més, al costat d'aquesta, fins i tot ha viscut moments especials, com va ser rebre un premi Retake, el 2022, de mans d'Ana María Simón.

Fotografia de José Luis Gil amb rostre somrient rebent un premi per part d'una amiga
El saló de l'habitatge de José Luis Gil ha acollit moments importants | @jose_luis_gil_sanz

De la mateixa manera, sabem que José Luis a casa seva té a l'abast de la mà uns béns molt importants per a ell. Estem referint-nos a llibres, que són part essencial de la cultura que l'intèrpret tant estima. Sense oblidar que en aquesta residència familiar del saragossà també prenen protagonisme els diferents guardons i reconeixements que ha rebut durant la seva carrera.

Un estil clàssic i senzill és el que prima a l'habitatge de l'actor, tal com ho demostra el menjador. Estada que, des que va patir l'ictus, hem vist en fotografies que la seva filla Irene ha compartit a les xarxes. En aquella ha rebut visites d'amics i també ha celebrat els seus diferents aniversaris.

Fotografia de José Luis Gil celebrant el seu 65 aniversari amb la seva família
El menjador de José Luis Gil ha estat lescenari de celebracions familiars | @jose_luis_gil_sanz

Encara que una de les habitacions més especials que Gil sempre ha tingut al seu pis és on guarda alguna guitarra. Instrument que ell va aprendre a tocar i que el fascina.

Foto nostàlgica de JosÉ luis Gil tocant la guitarra
José Luis Gil va mostrar fa temps a les xarxes l'afició de què gaudia a casa | @jose_luis_gil_sanz

José Luis Gil: l'última hora del seu estat de salut

José Luis Gil no ha aconseguit recuperar-se del tot de l'ictus, però, de mica en mica, ha  estat aconseguint avanços importants. N'és una bona mostra que recentment fins i tot ha fet el pas d'acudir al teatre per gaudir de l'obra La Regenta, que protagonitza la seva gran amiga Ana Ruiz.

Recentment, ha estat la seva filla Irene qui ha volgut indicar que ell continua “treballant per estar cada dia millor”. Paraules que ha acompanyat d'una petició i d'un agraïment.

Post d'Irene Gil a Instagram amb José Luis Gil amb una gorra i ella en ulleres de sol amb el braç al voltant del coll el 24 d'octubre de 2023
La filla de José Luis Gil ha estat l'última a informar-ne públicament | Instagram, @irenegilmont

D'una banda, ha sol·licitat als mitjans que no es donin informacions errònies, perquè poden fer molt de mal. De l'altra, ha volgut donar les gràcies a totes les persones que s'han preocupat i es continuen preocupant per l'actor. És clar, perquè per a tota la família “és un honor saber com l'estimeu i respecteu”.

➡️ Televisió

Més notícies: